μανικιούρ νύχια
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
PATENT LEATHER

Patent leather nails: Το σέξι μανικιούρ για τις γιορτές είναι απόλυτα στιλάτο και chic


Όταν οι μέρες γίνονται πιο σύντομες και τα πρωινά η θερμοκρασία είναι αρκετά χαμηλή, το μανικιούρ θέλουμε να είναι βαθύ, σκούρο και κάπως πιο dramatic. 

Πρόκειται για μια φθινοπωρινή ιεροτελεστία όταν αλλάζουμε το κόκκινο κεράσι με το μπορντό, τις ουδέτερες αποχρώσεις με το καφέ σοκολάτας ή το ζεστό ροζ με το μαύρο. Όταν σκέφτεστε ένα φθινοπωρινό μανικιούρ δεν σκέφτεστε το υπεριώδες ή το λαμπερό τιρκουάζ -σκέφτεστε τόνους καφέ, κομψά σκούρα σχεδόν μαύρα χρώματα και φυσικά σκούρα γκρι.

Για τον χειμώνα του 2022, υπάρχει μία ευχάριστη προσθήκη, τα λουστρίνι νύχια ή αλλιώς patent leather nails, μία πρόταση εναλλακτική με ζεστό χαρακτήρα.

Η τάση

Τα patent leather nails είναι τα κοντά νύχια, σούπερ σκούρα και γυαλιστερά, με φινίρισμα σαν λουστρίνι.

Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, η αυξανόμενη δημοτικότητα των patent leather nails, να είναι η απάντηση στα πολύ μακριά νύχια και στα almond nails που κυριάρχησαν στις προηγούμενες σεζόν.

Sexy, με rock n’ roll διάθεση, τα patent leather nails είναι το επόμενο manicure που θα τολμήσουμε και ίσως η ιδανική πρόταση για το Xmas style.

H παλέτα των patent leather nails κινείται σε σκούρες αποχρώσεις, ενώ το πιο βασικό χαρακτηριστικό είναι φυσικά η γυαλάδα. Σκεφτείτε ένα λουστρίνι δέρμα πώς γυαλίζει, κάπως έτσι θέλουμε και τα νύχια.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το μαύρο πρωταγωνιστεί, καθώς είναι το βασικό χρώμα που γράφει τέλεια η γυαλάδα.

SHARE