γυναίκες με balayage στα μαλλιά
Φωτογραφία: Zara
BALAYAGE

Balayage is back -Η μεγάλη τάση στα μαλλιά του φθινοπώρου φωτίζει και γλυκαίνει το πρόσωπο


Το φθινόπωρο είναι η εποχή που τολμάμε τις περισσότερες αλλαγές στην εμφάνιση μας.

Τόσο στο κομμάτι του στιλ, όσο και στην ομορφιά και κυρίως στα μαλλιά θέλουμε να υιοθετήσουμε ό,τι νεότερο επικρατεί στις τάσεις και φυσικά ό,τι ταιριάζει ιδανικά στα δικά μας χαρακτηριστικά.

Είτε σκέφτεστε να ξεκινήσετε γυμναστική, να αλλάξετε ριζικά την γκαρνταρόμπα σας ή απλά να ανανεώσετε το hairstyle σας, οι επιλογές αλλά και οι πηγές έμπνευσης είναι πραγματικά απεριορίστες.

Στο κομμάτι του hairstyle, το balayage έρχεται να πρωταγωνιστήσει αυτή τη σεζόν. Οι τάσεις γυρίζουν φυσικά γύρω από το φυσικό χρώμα, λεπτές ανταύγειες μπλέκονται με τα φυσικά μας μαλλιά και το αποτέλεσμα χαρίζει λάμψη αλλά και αέρα στο στιλ.

Το balayage είναι μια τεχνική βαφής που επιτρέπει να παίξουμε με τις τούφες των μαλλιών μας και να τις φωτίσουμε ή να τις κάνουμε πιο σκούρες. Είναι μία μέθοδος που επιτρέπει τη σταδιακή τοποθέτηση ανταύγειων, το οποίο έχει τις περισσότερες φορές φυσικό αποτέλεσμα.

Το balayage είναι ουσιαστικά η σταδιακή μετάβαση του χρώματος των μαλλιών που ξεθωριάζει από πιο σκούρο στις ρίζες σε πιο ανοιχτόχρωμα προς τις άκρες. Αυτή η τεχνική αναδημιουργεί το αποτέλεσμα του ήλιου. Πιο συγκεκριμένα, όπως ο ήλιος φωτίζει φυσικά τα μαλλιά, και είναι φυσικά πιο φωτεινές, σε αυτό αποσκοπούμε επιλέγοντας να ακολουθήσουμε τη μέθοδο balayage.

Εάν είναι η πρώτη φορά που θα βάψετε τα μαλλιά σας ή σκέφτεστε να κάνετε balayage, δείτε τις προτάσεις που ακολουθούν και εμπνευστείτε για τη δική σας αλλαγή στο hairstyle.

Dark Chocolate Balayage: Αν έχετε σκούρα βάση, παίξτε με σοκολατί αποχρώσεις.

Οι ξανθές έχουν πολλές επιλογές, ωστόσο οι butter αποχρώσεις είναι ιδανικές αν έχετε ψυχρό τόνο επιδερμίδας.

Φωτίστε το πρόσωπο σας με ανταύγειες που πέφτουν στις μπροστινές τούφες των μαλλιών σας.

Το αποτέλεσμα είναι σαν να έχει ανοίξει φυσικά ο ήλιος τα μαλλιά σας.

Βρείτε και συζητήστε με τον κομμωτή σας την απόχρωση που σας ταιριάζει.

SHARE