καρέ μαλλιά
Φωτογραφία: Instagram/ @yuliavelikanova
THE LOB STYLE

To καρέ επιστρέφει δυναμικά το 2022 -Το κούρεμα που θα σε ανανεώσει


Τον τελευταίο χρόνο, τα μακριά μαλλιά επέστρεψαν δυναμικά και τα είδαμε σε πολλές παραλλαγές.

Ασύμμετρα, με μύτες και έντονα φιλαρίσματα, σε ένα μάκρος, με αφέλειες κοντές ή πιο μακριές τύπου curtain bangs, κάθε γυναίκα ανάλογα με την ηλικία της, το στιλ της και την προσωπικότητά της, επέλεξε το κούρεμα που της ταιριάζει, διατηρώντας το μήκος τους, μακρύ.

Για το 2022, οι τάσεις αλλάζουν και το καρέ έρχεται για μία ακόμη φορά στο προσκήνιο, αυτή τη φορά σε στιλ lob.

To long bob ή αλλιώς lob, μακρύ καρέ φτάνει περίπου στο μήκος των ώμων. Μπορεί να είναι σε ένα μάκρος ή να υπάρχουν φιλαρίσματα κυρίως στις μπροστινές τούφες των μαλλιών.

Όσες έχετε στρογγυλό πρόσωπο επιλέξτε διακριτικά φιλαρίσματα, ενώ όσες έχετε έντονες γωνίες τολμήστε το αυστηρό ένα μάκρος.

Μπορείτε να επιλέξετε αφέλειες ή να κόψετε τις μπροστινές σας τούφες και να δημιουργήσετε μία έντονη φράντζα, την οποία μπορείτε να έχετε στο πλάι ή στη μέση σε στιλ curtain bangs.

Το lob είναι διαχρονικό κούρεμα και το αγαπούν πολλές γυναίκες. Στα social media το βλέπουμε να πρωταγωνιστεί, καθώς το αγαπούν ιδιαίτερα και οι influencers. 

Συγκεντρώσαμε κάποια από τα πιο αγαπημένα μας looks και τα προσθέτουμε παρακάτω, να εμπνευστείτε και να αντιγράψετε το στιλ.

Φαίνεται ότι το 2022 είναι η χρονιά του μακρύ καρέ και το αγαπάμε ήδη:

Το μήκος που αγαπούν οι Γαλλίδες:

Δεν απαιτεί περίτεχνα χτενίσματα, αφήστε το lob να έχει φυσική κίνηση:

To balayage είναι η τεχνική που το απογειώνει:

Ένα εντυπωσιακό χτένισμα ιδανικό για επίσημες εμφανίσεις:

SHARE