καστανό
Φωτογραφία: Instagram/ @lilyjamesofficial
RIVIERA BRUNETTE

Riviera brunette: Το καστανό που επιλέγουν τα top models για την άνοιξη


Η άνοιξη είναι η εποχή που τα μαλλιά μας θέλουν ανανέωση.

Φέτος, διάσημα μοντέλα έκαναν την ανατροπή με ιδιαίτερα hairlooks. Από την Jean Campbell με το αγορίστικο pixie, την Gigi Hadid με το πλατινέ ξανθό αλλά και την Kendall Jenner η οποία έγινε κατάξανθη για το catwalk του οίκου Prada, πραγματικά είναι μία χρονιά που είμαστε γεμάτες από hair trends.

Για την άνοιξη του 2022, μία νέα απόχρωση έρχεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας. To Riviera Brunette, ένα ζεστό, πλούσιο και δυναμικό χρώμα μαλλιών. Διατηρεί τις ηλιόλουστες νότες του balayage, χωρίς να χάνει το μελαχρινό χαρακτήρα του.

Πανέμορφα supermodels, όπως η Hailey Bieber, η Lily James, η Karlie Kloss και η Camille Charriere, έχουν κάνει στην άκρη τους ξανθούς τόνους και έχουν ενδώσει σε αυτή την πλούσια σοκολατένια απόχρωση.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν θα σας εμπνεύσουν να κάνετε την αλλαγή και να ενδώσετε στο απόλυτο χρώμα της σεζόν. Δείξτε τις εικόνες των μοντέλων που ακολουθούν στον κομμωτή σας και ζητήστε του να το προσαρμόσει στο δικό σας στιλ.

Ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σας, αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, βρείτε τις διακυμάνσεις ανάμεσα στο καστανό και το απαλό ξανθό, για να έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα:

H Camille Charriere:

H Karlie Kloss:

H Lily James:

H Hailey Bieber:

SHARE