Η Κέιτ Μίντλετον χαμογελά
Φωτογραφία: AP Images
14|09|2023 12:19
SHARE
ROYAL HAIRSTYLE

Τα δύο «έξυπνα» hairlooks της Κέιτ Μίντλετον που κόβουν χρόνια από το πρόσωπο


Η εικόνα των royals είναι προσεγμένη στην παραμικρή λεπτομέρεια και η Κέιτ Μίντλετον αποτελεί ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά παραδείγματα.

Την τελευταία δεκαετία είναι η πιο επιδραστική «βασίλισσα» της μόδας, με τις ενδυματολογικές επιλογές της να έχουν δημιουργήσει το λεγόμενο «Kate effect» -κάθε κομμάτι που επέλεγε τα τελευταία χρόνια γινόταν αμέσως sold out.

Ωστόσο, η αφοσίωση στη λεπτομέρεια δεν περιορίζεται μόνο στα ρούχα, αλλά και στα μαλλιά -το χτένισμα, το χρώμα, το κούρεμα, όλα παίζουν τον δικό τους σημαντικό ρόλο στην τελική εικόνα.

Ο βραβευμένος hair stylist Luke Hersheson είχε δηλώσει στο Grazia Italia, ότι η αλογοουρά που ακολουθεί την ευθεία του προσώπου ή και ελαφρώς προς τα επάνω, δημιουργεί lifting effect γιατί τραβά το δέρμα και «ανοίγει» το πρόσωπο.

Πράγματι, θα παρατηρήσετε ότι η sleek αλογοουρά ανήκει στα χτενίσματα που προτιμούν ιδιαίτερα συχνά οι royals -μεταξύ των οποίων η βασίλισσα Λετίθια αλλά και η Ράνια της Ιορδανίας -τόσο για casual όσο και επίσημες περιστάσεις.


Splash News/Ideal Image

Ο λόγος είναι ότι το lifting effect κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο νεανικό και σφριγηλό και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του.

Σε μια από τις εμφανίσεις της στο Maidenhead Rugby Club, η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε ένα total sporty look και έπιασε τα μαλλιά της σε αυτήν ακριβώς την «έξυπνη» αλογοουρά. Θα παρατηρήσετε ότι η αλογοουρά της είναι στο ύψος των ματιών της και ελαφρώς προς τα πάνω.

Από την άλλη, η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε πρόσφατα με νέο κούρεμα και χτένισμα που έλαβε ενθουσιώδη σχόλια.

Splash News/Ideal Image

Τα σπαστά μαλλιά της ήταν λίγο πιο κυματιστά από ότι συνήθως, δίνοντας την αίσθηση του ανάλαφρου και ελαστικού, ενώ το πρόσωπό της πλαισίωναν curtain bangs -η πιο «ευγενική» εκδοχή στις αφέλειες που δεν αγριεύει το πρόσωπο, αντίθετα το γλυκαίνει.

Επιπλέον, όπως πολλοί σχολίασαν το πιο bouncy και πλούσιο hairlook της είναι ιδανικό για να κρύβει τυχόν σημάδια του χρόνου στο δέρμα όπως το «πόδι της χήνας» ή δυσχρωμίες στους κροτάφους.

SHARE