κόκκινο κραγιόν
Φωτογραφία: @amoursingulier
BEAUTY HACK

Το εύκολο κόλπο με την μπατονέτα για τέλεια εφαρμογή του κραγιόν στα χείλη σου


Κόκκινο, το πλέον διαχρονικό και κολακευτικό χρώμα χειλιών.

Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ανανεώσεις το look σου στο λεπτό και να μετατρέψεις ένα πρωινό μακιγιάζ σε βραδινό αν το θες. Ας μην ξεχνάμε ότι το κόκκινο κραγιόν είναι η ιδανικότερη επιλογή για τα γιορτινά σου μακιγιάζ. 

Ωστόσο, το κόκκινο κραγιόν δεν είναι τόσο εύκολο στην εφαρμογή. Στο Instagram εντοπίσαμε το απόλυτο trick για έχεις τα πιο τέλεια, sexy κόκκινα χείλη χωρίς να κάνεις το παραμικρό λάθος με μουντζούρα. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν και.. μια μπατονέτα.

Το εύκολο κόλπο με την μπατονέτα για τέλεια εφαρμογή του κόκκινου κραγιόν στα χείλη σου

Το κατάλληλο κραγιόν μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε ακαταμάχητες, με αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σας. Αλλά πέρα από αυτό, η λανθασμένη εφαρμογή του μπορεί να μειώσει πόντους από την εμφάνισή σας και να σαμποτάρει το τέλειο μακιγιάζ που θέλετε να έχετε.

Εμείς βρήκαμε το τέλειο κόλπο στο Instagram για να βάζετε το κραγιόν σας, εύκολα και γρήγορα χωρίς λάθη και μουντζούρες. Είναι το τέλειο τρικ για το κόκκινο κραγιόν που είναι λίγο πιο δύσκολο στην εφαρμογή από τα υπόλοιπα κραγιόν. Επίσης αν δεν έχετε σταθερό χέρι, αυτό το τρικ θα σας βοηθήσει αρκετά.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο για να κάνετε το τρικ:

SHARE