γυναίκα με καρέ μαλλιά
Φωτογραφία: Instagram /@chloehelenmiles
HAIR TRENDS

Αυτό το κούρεμα αναδεικνύει τις γωνίες του προσώπου και χαρίζει τύπο -Ήρθε η ώρα για την αλλαγή


Οι γωνίες του προσώπου είναι αυτές που θέλουμε πάντα να αναδεικνύουμε μέσα από το μακιγιάζ.

Πώς; Εφαρμόζοντας bronzer ή απλά ρουζ σε καφέ σκούρο χρώμα, δημιουργούμε ή κάνουμε πιο έντονες τις ήδη υπάρχουσες γωνίες του προσώπου μας. Χαρακτηριστικά σημεία, τα κόκαλα των ζυγωματικών, το πηγούνι αλλά και το μέτωπο, κοντά στις ρίζες των μαλλιών. Αυτά είναι τα σημεία που σκουραίνουμε ελαφρώς με τη βοήθεια ενός bronzer, αναδεικνύοντας ουσιαστικά τις γωνίες.

Όμως οι γωνίες του προσώπου αναδεικνύονται και με το κατάλληλο hairstyle. Το σωστό μήκος μαλλιών είναι αυτό που μπορεί να μας βοηθήσει να αναδείξουμε τις sexy γωνίες του προσώπου μας, είτε τις έχουμε αναδείξει με μακιγιάζ είτε όχι.

Ποιο είναι αυτό το μήκος μαλλιών;

Το κλασικό bob, το καρέ που φτάνει στο σημείο που είναι το πηγούνι μας, ελαφρώς πάνω από τα κόκαλα του λαιμού. Φέρνοντας το μήκος των μαλλιών σε αυτό το σημείο και κάνοντας διακριτικά φιλαρίσματα που σβήνουν, επικεντρώνουμε τα βλέμματα όλων στην κίνηση που έχουν οι άκρες. Αυτό είναι και το σημείο που οι γωνίες του προσώπου είναι έντονες, το πηγούνι και ελαφρώς πιο πάνω στα ζυγωματικά.

Το bob σε αυτό το ύψος αποτελεί αγαπημένο, διαχρονικό κούρεμα και τα it-girls που μονοπωλούν τα social media το αγαπούν. Πρόσφατα, η Chiara Ferragni επέλεξε το συγκεκριμένο hairstyle, δηλώνοντας μάλιστα πως αυτό είναι το κούρεμα που έψαχνε όλα αυτά τα χρόνια.

Συγκεντρώσαμε insta προτάσεις που θα σας πείσουν να επιλέξετε αυτό το τόσο sexy, διαχρονικό κούρεμα, για να αναδείξετε τις γωνίες του προσώπου σας και να έχετε το πιο stylish hairstyle που έχετε ονειρευτεί.

Ένα hairlook ιδανικό για γυναίκες 50+

Παίξτε με τις άκρες των μαλλιών σας:

SHARE