γυναίκα με ροζ πουλόβερ
Φωτογραφία: Getty Images/ Ideal Image
MAGENTA NAILS

Magenta magic: Το χρώμα που πρωταγωνιστεί στο μανικιούρ του χειμώνα έχει χαρακτήρα


Φωτεινό αλλά και κάπως σκούρο, κάποιοι το συγκρίνουν με το φούξια και άλλοι με το μωβ, σε κάθε περίπτωση εντυπωσιακό, ιδανικό για όσους δεν θέλουν το μανικιούρ ή το πεντικιούρ να περάσει απαρατήρητο.

Το magenta είναι το χρώμα που θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα, όσο η θερμοκρασία πέφτει και πλησιάζουμε προς τις γιορτές. Ένα άκρως εντυπωσιακό και έντονο χρώμα για τα νύχια, ιδανικό για festive εμφανίσεις αλλά και γενικότερα για όσους αγαπούν τα bold νύχια.

Στο instagram το βλέπουμε ήδη να πρωταγωνιστεί. Μόνο του αλλά και σε συνδυασμό με σχέδια, το magenta γράφει εξαιρετικά σε σταρένιες επιδερμίδες αλλά και σε λευκές.

Καθώς πλησιάζουμε στην περίοδο των Χριστουγέννων, αν για τα νύχια των χεριών σας θεωρείται ότι είναι too much, τολμήστε το magenta για το πεντικιούρ σας και συνδυάστε το με ένα εντυπωσιακό πέδιλο.

Συγκεντρώσαμε insta προτάσεις που θα σας εμπνεύσουν να υιοθετήσετε το πιο εντυπωσιακό χρώμα για τα νύχια σας. Magenta είναι η νέα προσθήκη στην περιποίηση άκρων και πραγματικά μας αρέσει πολύ.

Η τάση στο μανικιούρ που κάνει θραύση

Έχει fall διάθεση:

Εντυπωσιακό, ιδανικό για την περίοδο των Χριστουγέννων και όχι μόνο:

Παιχνίδι με τα χρώματα:

Νύχια που μοιάζουν με έργο μοντέρνας τέχνης:

Magenta Palette:

Magenta French:

SHARE