Μακιγιάζ
Φωτογραφία: Shutterstock
BEAUTY HACK

To makeup hack για να «διορθώσεις» τη μύτη σου -Η κίνηση στο μακιγιάζ για να φαίνεται πιο λεπτή


Μπορούμε με το μακιγιάζ μας να αποκτήσουμε την όψη μιας καλοσχηματισμένης μύτης; H απάντηση είναι «ναι» και με αυτό το hack θα πετύχουμε το στόχο μας.

Με το σωστό contouring μπορούμε να κάνουμε ακόμα και τη μύτη μας να φαίνεται πιο λεπτή και αυτή τη φόρα μέσα από ένα beauty hack που βρήκαμε στο Instagram μάθαμε πως θα το πετύχουμε αυτό, χωρίς κόπο και χρόνο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφαρμόσετε στρατηγικά και με συγκεκριμένο τρόπο στη μύτη σας ένα προϊόν για contouring κατά προτίμηση σε μορφή stick, διαλέγοντας μία απόχρωση αρκετά πιο σκούρα από την επιδερμίδα σας.

Το contouring έγινε μόδα στους makeup artists, τους influencers και τα κορίτσια της μόδας απ’ όλον τον κόσμο χάρη στην Κιμ Καρντάσιαν που το έφερε στο προσκήνιο πριν από χρόνια. 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς θα το κάνετε για να φαίνεται πιο λεπτή η μύτη σας:

To makeup hack για να «διορθώσεις» την μύτη σου και να φαίνεται πιο λεπτή

Ένα από τα αγαπημένα πράγματα στο μακιγιάζ είναι πως μπορείτε να διορθώσετε κάποια πράγματα πάνω στο πρόσωπό σας με λίγες κινήσεις που θα κρατήσει μόνο για λίγες ώρες. Το «nose contouring» είναι μια πολύ διαδεδομένη τεχνική, ειδικά στους make up artists, για να αποκτήσει κανείς γαλλική μύτη.

Εμείς εντοπίσαμε ένα beauty hack που έχει γίνει viral στο Instagram και μπορούμε με μια πολύ απλή κίνηση να κάνουμε την μύτη μας να φαίνεται πιο καλοσχηματισμένη.

Για να φαίνεται η μύτη μας πιο λεπτή μπορούμε να προσθέσουμε λίγο contouring λίγο πιο πάνω από την άκρη της μύτης κάθετα της μύτης, όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο: 

SHARE