Ξανθιά γυναίκα στο δρόμο
Φωτογραφία: Shutterstock
ΣΚΙΑ ΜΑΤΙΩΝ

Το makeup προϊόν που πρωταγωνιστεί στο Ιnstagram και θέλουμε να δοκιμάσουμε -Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες


Το καλοκαίρι, ο μέσος χρόνος παραμονής στο κινητό αυξάνεται κι είναι λογικό: χαλαρώνουμε και σερφάρουμε περισσότερο στο διαδίκτυο και κυρίως στα social media.

Στο Instagram, ανακαλύπτουμε σχεδόν τα πάντα για το χώρο της μόδας, της ομορφιάς και της αισθητικής. Τα trends της επόμενης σεζόν υιοθετούνται από Influencers και it-girls, ενώ beauty junkies δοκιμάζουν τα πάντα γύρω από τον κόσμο της ομορφιάς, από προϊόντα makeup μέχρι αισθητικές επεμβάσεις.

Ήδη από τον Ιούνιο του 2020 υπάρχει ένα προϊόν που μονοπωλεί το Instagram των beauties.

Ο λόγος για την μπλε σκιά, το απόλυτο makeup προϊόν για το καλοκαίρι του 2020.

Ξανθές, μελαχρινές, καστανές, κάθε γυναίκα επιλέγει το κλασικό μπλε χρώμα για να τονίσει και να αναδείξει το άνω κινητό της βλέφαρο. Οι περισσότερες -αν όχι όλες- προτιμούν την matte υφή και την συνδυάζουν με μαύρη ή και μπλε σκούρα μάσκαρα στις βλεφαρίδες.

Η μπλε σκιά αποτελεί αγαπημένο makeup προϊόν για πολλές γυναίκες.

Ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας αλλά και χρώμα μαλλιών. Φοριέται το χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι και αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα, ενώ, δημιουργεί αντίθεση με τη λευκή.

Μπορεί μόνη της να σταθεί και να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ, αρκεί να τονίσουμε βλεφαρίδες και να προσθέσουμε ρουζ στα ζυγωματικά-ιδανικά σε ροζ απόχρωση.

Το μπλε όπως το είδαμε να πρωταγωνιστεί στο Ιnstagram:

https://www.instagram.com/p/CDD4B8LAdOQ/
https://www.instagram.com/p/CCyurxRD0Xa/

Η μπλε σκιά μπορεί να φορεθεί το πρωί, στα ανάλαφρα makeup looks, αλλά και το βράδυ όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε statement με το μακιγιάζ μας.

Συνδυάζεται εξίσου τέλεια με καφέ αλλά και με γκρι και δημιουργεί το ιδανικό smokey look, ενώ εκείνες που ξέρουν να παίζουν με τα χρώματα μπορούν να δημιουργήσουν ένα ombre makeup style με το σκούρο μπλε να κυριαρχεί στη γωνία, το πιο ανοιχτό στη μέση του άνω κινητού βλεφάρου και το φωτεινό γαλάζιο στις εσωτερικές κόγχες.

Η μπλε σκιά έχει πολλούς, διαφορετικούς τρόπους να φορεθεί και είναι το προϊόν που επιστρέφει δυναμικά.

Δεν έχουμε, λοιπόν, παρά να τολμήσουμε το απόλυτο makeup look της σεζόν. Go for the Blue Eyes!

SHARE