γυναίκα με καρέ
Φωτογραφία: Shutterstock
MARILYN BOB

The modern Monroe: To bob που θα υιοθετήσουμε τις γιορτές είναι εμπνευσμένο από την αξέχαστη star


Έχουν περάσει περισσότερα από 60 χρόνια από τότε που η Marilyn Monroe έφυγε από τη ζωή, ωστόσο μέχρι σήμερα η εικόνα της παραμένει απαράμιλλη, ενώ αποτελεί πρότυπο ομορφιάς. 

Η Marilyn, ένα star icon που δεν θα χάσει ποτέ την αξία της. Έχει κερδίσει το θαυμασμό πολλών. Μάλιστα, αρκετοί διάσημοι, από τη Madonna μέχρι τη Nicki Minaj, αποτίουν φόρο τιμής στην ηθοποιό, αλλά και η Kim Kardashian με την πρόσφατη εμφάνισή της στο Met Gala, όπου επέλεξε το εμβληματικό φόρεμα που έβαλε η Monroe όταν τραγούδησε «Happy Birthday» στον Kennedy. Φυσικά, η αμφιλεγόμενη ταινία του Netflix «Blonde» πρόσφατα έφερε τη Marilyn και τη ζωή της ξανά στο προσκήνιο, κερδίζοντας μία εντελώς νέα γενιά θαυμαστών.

Σήμερα στο TikTok το hashtag #marilynmonroe έχει πάνω από 4 δισεκατομμύρια προβολές. Στο Pinterest, οι αναζητήσεις για το «Marylin Monroe aesthetic» αυξήθηκαν 117% μετά την κυκλοφορία του Blonde σύμφωνα με το We Thrift, ενώ οι αναζητήσεις στο Google για το «Marilyn Monroe Hair» αυξήθηκαν κατά 270%.

@jbunzie Finally we are done with the look and here’s how I do Marilyn Monroe’s hair! I just curl every piece downwards and then brush back and curl the ends in! #marilynmonroe #tutorial #makeup #vintage ♬ I Wanna Be Loved By You - Marilyn Monroe
@70srose A 1950s/Marilyn Monroe hair tutorial❤️ I had so much fun with this one🥰 #1950s #marilynmonroe ♬ I Wanna Be Loved By You - Marilyn Monroe

Το χαρακτηριστικό καρέ της Marilyn δεν είναι κάτι νέο στον τομέα της ομορφιάς. Τόσο το χρώμα, όσο και το κοντό μήκος επικρατούν για πολλές δεκαετίες και πολλές γυναίκες θέλουν να υιοθετήσουν το Marylin look, γνωστό και ως «Monroecore».

Aπαλό ξανθό μαλλί, καρέ που φτάνει πάνω από τους ώμους και έχει όγκο, μπούκλα με πολύ όγκο, που φοριέται συχνά με χωρίστρα στη μία πλευρά και φυσικά κόκκινο κραγιόν.

Αυτό το look έρχεται ξανά στο προσκήνιο και γίνεται must για την περίοδο των εορτών. Ένα look τόσο sexy, femme fatale που θα απογειώσει τη θηλυκότητά σας και θα αποκαλύψει την πιο γοητευτική σας πλευρά.

Στην πιο σύγχρονη εκδοχή, το Monroecore είναι σε ένα μήκος:

Έχει πλούσιο όγκο που κάνει το μαλλί να στέκεται:

Διακριτικά φιλαρίσματα στις άκρες:

Το Monroecore σε μελαχρινή εκδοχή:

SHARE