γαλλικό τάση
To μαύρο γαλλικό είναι η νέα τάση για την άνοιξη/Φωτογραφία: Shutterstock
ΓΑΛΛΙΚΟ

Το μαύρο γαλλικό αποτελεί την πιο hot τάση στα νύχια αυτή τη στιγμή


Πολλές γυναίκες προτιμούν το γαλλικό μανικιούρ για την απλότητα και την κομψότητά του.

Το γαλλικό μανικιούρ είναι αναμφισβήτητα μία από τις old time classic προτάσεις που έχουμε στο μανικιούρ, αλλά και το πεντικιούρ. Πολλές γυναίκες παραμένουν για χρόνια πιστές σε αυτό το σχέδιο και σπάνια επιλέγουν κάποια άλλη απόχρωση για τα νύχια τους.

Φέτος όμως την άνοιξη, το γαλλικό μανικιούρ αλλάζει και γίνεται λίγο πιο ροκ. Το μαύρο γαλλικό ή αλλιώς «black french» έχει γίνει πολύ δημοφιλές στο Instagram τους τελευταίους μήνες και ολοένα και περισσότερες γυναίκες το επιλέγουν για τα νύχια τους.

Πρόσφατα, η γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο προφίλ της στο Instagram, όπου έχει υιοθετήσει την hot τάση στο μανικιούρ για την άνοιξη.

Το αγαπημένο μας french manicure αυτή τη σεζόν αλλάζει και γίνεται πιο εκκεντρικό. Η λευκή γραμμή στην άκρη γίνεται πλέον μαύρη και ταιριάζει με όλες σας τις εμφανίσεις.

Το γαλλικό μανικιούρ παραμένει διαχρονικό και κομψό που μπορείτε να κάνετε ανά πάσα στιγμή, αλλά αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι πιο τολμηρό, το μαύρο γαλλικό είναι η απόλυτη τάση για αυτή την εποχή.

Shutterstock

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες για να πάρετε μια γεύση από το black french, την πιο δημοφιλή και πολυσυζητημένη παραλλαγή του french manicure:

Κάντε το γαλλικό σας κανονικά, αλλά με μαύρο χρώμα και όχι το λευκό.

SHARE