Μανικιούρ
Μανικιούρ/Φωτογραφία: Shutterstock
ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Mε αυτά τα 5 τρικ θα στεγνώσεις γρήγορα τα νύχια σου χωρίς να φοβάσαι ότι θα χαλάσει το μανικιούρ


Μα τι μπελάς κι αυτός. Θα προλάβουν να στεγνώσουν τα νύχια; Κι αν χαλάσει έστω ένα; Το μανικιούρ καμιά φορά, ειδικά όταν το κάνεις μόνη στο σπίτι, μπορεί να μετατραπεί σε σπάσιμο νεύρων.

To να περιμένεις τα νύχια σου να στεγνώσουν μετά το πέρασμα του βερνικιού είναι μια μορφή βασανιστηρίου, ειδικά αν θέλεις να ετοιμαστείς για μια έξοδο ή αν έχεις κάποια δουλειά να κάνεις στο σπίτι.

Τα τελευταία χρόνια, το επαγγελματικό μανικιούρ έχει γίνει μια ολοένα και πιο δημοφιλής πράξη αυτο-φροντίδας, καθώς και μια ρουτίνα ομορφιάς που οι περισσότερες γυναίκες ακολουθούν πιστά. Ωστόσο, δεν έχουν όλες τη δυνατότητα να πηγαίνουν σε ένα nail salon να κάνουν τα νύχια τους. Πολλές φροντίζουν οι ίδιες τα νύχια τους και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και τόσο εύκολο όσο φαίνεται.

Αν ανήκεις στην κατηγορία που κάνεις μόνη σου το μανικιούρ σου, βρήκαμε 5 συμβουλές από ειδικούς που μπορούν να σε βοηθήσουν και να καταφέρεις να στεγνώσουν γρήγορα τα νύχια σου, χωρίς τον φόβο ότι θα χαλάσουν στο επόμενο λεπτό. Για αρχή, θα σου πούμε να μην χρησιμοποιείς μεγάλη ποσότητα προϊόντος κατά τη διάρκεια της κάθε στρώσης.

Mε αυτά τα 5 τρικ θα στεγνώσεις γρήγορα τα νύχια σου χωρίς να φοβάσαι αν θα χαλάσει το μανικιούρ σου

Παρακάτω θα βρεις 5 δοκιμασμένους και έξυπνους τρόπους για να στεγνώνεις τα νύχια σου γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς να φοβάσαι ότι κάτι θα συμβεί και αυτά θα χαλάσουν.

Χρησιμοποιήστε το πιστολάκι σας: Το πιστολάκι κάνει πολύ καλή δουλειά με το στέγνωμα των μαλλιών σας, επομένως γιατί να μην κάνει το ίδιο και με τα νύχια σας; Βάλτε το σεσουάρ σας στο κρύο και φυσήξτε τα νύχια σας. Μην βάλετε τον ζεστό αέρα, διότι η θερμότητα θα μαλακώσει το βερνίκι και δεν θα το αφήσει να στεγνώσει.

Χρησιμοποιήστε παγωμένο νερό: Το βερνίκι στεγνώνει όταν αντιμετωπίζει χαμηλές θερμοκρασίες, έτσι δοκιμάστε να βάλετε τα νύχια σας μέσα σε ένα μπολ γεμάτο παγωμένο νερό. Επομένως, την επόμενη φορά που θα θελήστε να βάψετε τα νύχια σας, πριν ξεκινήσετε πάρτε ένα μπολ, γεμίστε το με κρύο νερό και παγάκια και αφού τελειώσετε με το βάψιμο, βυθίστε τα δάχτυλα σας στο μπολ για 2 λεπτά.

Αγοράστε ένα topcoat που στεγνώνει γρήγορα: Ένα topcoat που στεγνώνει γρήγορα είναι η απόλυτη λύση για κάθε μανικιούρ. Οχι μόνο κλειδώνει το χρώμα, αλλά βοηθάει και στο γρήγορο στέγνωμα.

Βάλτε λίγες σταγόνες λάδι: Ένας επίσης εύκολος και γρήγορος τρόπος για να στεγνώσουν γρήγορα τα νύχια είναι να τους ρίξετε μερικές σταγόνες από λάδι.

Αγοράστε ειδικές σταγόνες στεγνώματος: Βοηθούν στην ταχύτερη απορρόφηση του διαλύτη, οδηγώντας σε ένα στεγνό μανικιούρ πιο γρήγορα. Ορισμένες σταγόνες έχουν και πρόσθετα οφέλη ενυδάτωσης των νυχιών. 

SHARE