Η manicure τάση που κατακλύζει το instagram
Milky Nails at Street Style/Photo:Shutterstock
MILKY NAILS

Milky Nails: Η μεγάλη τάση στο μανικιούρ που έρχεται να κατακλύσει το 2020


Οι celebrities κάθε σεζόν προσφέρουν τόσες προτάσεις στον τομέα της μόδας αλλά και της ομορφιάς, που πολλές φορές οι τάσεις στηρίζονται σε αυτούς.

Η Ashley Graham και η Beyoncé είναι μόλις δύο διάσημες, που καθιέρωσαν το γαλλικό μανικιούρ ως must για το 2019. Ένα σχέδιο που το είχαμε ξεχάσει η αλήθεια είναι, επέστρεψε δυναμικά και μάλιστα το είδαμε σε πολλές, διαφορετικές version.

Για την επόμενη σεζόν λοιπόν και συγκεκριμένα για το 2020, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μία από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες της εποχής μας η οποία μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ξένων μέσων αυτή την περίοδο, Lizzo, στρέφει την προσοχή μας σε ένα μανικιούρ που κερδίζει έδαφος στο Instagram και πιθανότατα θα είναι η πιο δυνατή nail τάση για το 2020.

Το εξώφυλλο της Lizzo για το περιοδικό Vogue:

https://www.instagram.com/p/B4ktT5yhq4k/

Την Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου, η Lizzo δημοσίευσε μερικά αποσπάσματα σε stories στο Instagram της, αναδεικνύοντας το μακιγιάζ της. Και ενώ τα νύχια της δεν ήταν το επίκεντρο, σίγουρα δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα, με τόσα πολυτελή βραχιόλια και δαχτυλίδια που φορούσε. Εκτός όμως από τη λάμψη των κοσμημάτων μας, την προσοχή όλων τράβηξε και το μανικιούρ της. Τα μακριά, λευκά νύχια της που είχαν ένα ιδιαίτερο φινίρισμα.

Milky Nails από τον nail expert Tom Bachik:

https://www.instagram.com/p/B26zCGCH0rJ/

Όπως αναφέρουν τα ξένα tabloids είναι τα "milky nails" και για το συγκεκριμένο μανικιούρ έχει παρατηρηθεί μία ιδιαίτερη προτίμηση, από τα μέσα του 2019 και μετά.

Milky Nails/Photo:Shutterstock

Είναι μία απόχρωση που κυμαίνεται ανάμεσα σε ένα αδιαφανές λευκό και ένα καθαρό λευκό μανικιούρ - θα το λέγαμε λοιπόν ως ένα ημι-αδιαφανές λευκό με μια φαινομενικά ημιδιαφανή αίσθηση, που θυμίζει φυσικά το γάλα, γι αυτό και η ονομασία του.

Προσωπικά, μου μοιάζει ένα τρομερά κομψό, καθαρό χρώμα που ενώ μέχρι σήμερα ήταν αποδυναμωμένο στην προτίμησή μας, από σήμερα θα είναι η top επιλογή μας!

SHARE