γυναίκα κρατά τσάντα και δείχνει το μανικιούρ της
Η νέα τάση/ Φωτογραφία: Shutterstock
THE FRENCH MANI

Το πιο μοντέρνο french manicure το είδαμε στο Instagram


Πολλές φορές, κατά την περιήγηση στο instagram, το ενδιαφέρον κεντρίζει πάντα η περιποίηση άκρων και συγκεκριμένα τα ιδιαίτερα σχέδια στα νύχια.

Προσωπικά θεωρώ τρομερά απολαυστικό να βλέπω mini video που δείχνουν την περιποίηση άκρων και πώς τα νύχια κυριολεκτικά μεταμορφώνονται, αφαιρώντας τα πιτσάκια και εφαρμόζοντας το πιο διάφανο βερνίκι νυχιών.

Χρειάζεται η εμπειρία και οι γνώσεις των nail experts για να μπορέσουμε να έχουμε κομψά, περιποιημένα, καθαρά άκρα. Και σίγουρα η κατάλληλη επιλογή χρώματος βερνικιού είναι ένας ακόμη παράγοντας που χαρίζει το τέλειο manicure.

Το γαλλικό σχέδιο είναι μία από τις πιο κομψές προτάσεις στο manicure. Το 2022, το συναντάμε σε πολλές παραλλαγές, τόσο στο θέμα της γεωμετρίας της γραμμής, όσο και στις αποχρώσεις.

Στο instagram account του Allure είδαμε το πιο μοντέρνο γαλλικό σχέδιο, το οποίο έγινε με μαγνήτη. Ένα από τα nail trend της τελευταίας δεκαετίας είναι το magnetic manicure, ο οποίος γίνεται χρησιμοποιώντας ένα απλό μαγνητικό βερνίκι νυχιών.

Με καθαρή βάση και πράσινη γραμμή, που μοιάζει με βελούδινη και αλλάζει ο ιριδισμός, ανάλογα το φως, το insta video του Allure είναι πραγματικά απολαυστικό και μας εμπνέει για περισσότερες παραλλαγές του κλασικού, French manicure. Γι αυτό παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές ακόμη προτάσεις.

The Modern French:

The Silver French:

The Floral French:

The Reversed Red French:

The Minimal Blue French:

The Sparkling Black French:

The Minimal Brown French:

SHARE