Φωτογραφία: Shutterstock
Πώς να υιοθετήσετε τα nail stickers
NAIL STICKERS

Nail Stickers: Η πιο fan manicure πρόταση της σεζόν -Πώς να την υιοθετήσετε


To cool style πρωταγωνιστεί στη μόδα αλλά και στην ομορφιά, κάτι που επιβάλλει τα πιο fan manicure style να πρωταγωνιστήσουν αυτή τη σεζόν.

Οι manicure προτάσεις είναι πολλές και διαφορετικές. Έχουμε δει τα metallics, την επιστροφή του γαλλικού, με την πιο λεπτή γραμμή που μπορούμε να φανταστούμε, τα nude και φυσικά τα ημιδιάφανα αλλά και nail stickers.

Τα αυτοκόλλητα στα νύχια είναι μία από τις πιο δυνατές τάσεις στο εξωτερικό και φυσικά το βλέπουμε και στη χώρα μας.

Ματάκια, ζωάκια, πρωτότυπα σχέδια που θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια, unicorn, φεγγάρι και αστέρια, ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς κυκλοφορεί σε mini αυτοκόλλητο για τα νύχια.

Η τάση προτείνει σε κάθε νύχι να προσθέτουμε παραπάνω από ένα αυτοκόλλητο και μάλιστα σε ακαθόριστη σειρά. Η βάση είναι καθαρή, ημιδιάφανη, έχουμε απλά περάσει ένα γυαλιστικό ή ένα base coat,  ενώ το top coat είναι απαραίτητο για να σιγουρευτούμε ότι το αυτοκόλλητο θα μείνει αναλλοίωτο.

@thewonderroomgr Δεν θα θέλεις να ξεκολλήσουν απο πάνω σου αυτά τα nail stickers για μικρούς και μεγάλους! 💅🏼 #TheWonderRoom #TheWonderRoomGR #FamilyConceptStore #Athens #KidsToys #KidsOfTikTok #Giftldeas #Nails #NailArt #NailStickers #KidsNails #NailInspo #Avenir #KidsManicure #Fy #Fyp ♬ Gigi in Paradisco - Eleni Foureira

Believe it or not, τα πιο πρωτότυπα σχέδια και τα πιο ευφάνταστα αυτοκόλλητα νυχιών, τα βρήκαμε σε μαγαζιά με παιδικά ρούχα και αξεσουάρ. Είναι με διαφορά οι πιο fan προτάσεις για να ακολουθήσετε την πιο διαδκεδαστική manicure τάση της σεζόν.

Σας έχουμε συγκεντρώσει κάποιες προτάσεις, στο κολάζ που θα δείτε παρακάτω και σας προτείνουμε να πειραματιστείτε, επιλέγοντας δύο ή και τρία αυτοκόλλητα για κάθε σας νύχι. Κάθε ένα πρέπει να έχει το χαρακτήρα του, το στιλ του. Όσο πιο χρωματιστό, γεμάτο σχέδια από αυτοκόλλητα, τόσο πιο ιδιαίτερο, fan το manicure, κάτι που σας δίνει το κατάλληλο στιλ.

Αν προσπαθήσετε να κάνετε μόνοι σας, το πιο fan manicure της σεζόν, θα χρειαστείτε ένα μικρό ξυλάκι για να τα βγάζετε προσεχτικά και να τα εφαρμόζετε στα νύχια. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δώστε το πιο fan χαρακτήρα στο manicure σας!

Δείτε προτάσεις για αυτοκόλλητα, στο κολάζ που ακολουθεί:

Claire's
Dpam
The Wonderroom

Ps...Η Αναστασία Καίσαρη λατρεύει τα nail stickers, το παρατηρούμε σχεδόν σε κάθε Tiktok video που δημοσιεύει:

@anastasiakessaris_jewels My favorite arm candy - because why wear one when you can wear a whole stack?🌈✨ #Bracelets #Gold #Diamonds #BraceletStacks #Stacking #fyp #foryou #foryoupage ♬ i think i like when it rains speed up - ✨️
SHARE