μανικιούρ νύχια
Φωτογραφία: Instagram/ @annarvitiello
ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Αυτές οι αποχρώσεις στο μανικιούρ θα αναδείξουν τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου


Με τα 90s να επιστρέφουν δυναμικά στην κορυφή των trends, ήταν αναμενόμενο οι neon αποχρώσεις στο μανικιούρ και το πεντικιούρ να έχουν την τιμητική τους.

Από το έντονο κίτρινο και πράσινο, μέχρι το φωσφοριζέ φούξια και το εκκεντρικό μπλε, η γκάμα neon αποχρώσεων είναι τεράστια και για το καλοκαίρι του 2022 έχει αρκετούς fans.

Είναι ιδιαίτερες αποχρώσεις που κάνουν αντίθεση με τη μαυρισμένη επιδερμίδα που αποκτούμε το καλοκαίρι. Είναι μοντέρνες αλλά και εκκεντρικές, γι' αυτό δύσκολα μία γυναίκα που αγαπάει το κλασικό στιλ, τις προτιμάει.

Ωστόσο στο πεντικιούρ, αποχρώσεις όπως το neon μπλε ή το πράσινο, μπορούν να τις υποστηρίξουν όλοι, ιδιαίτερα σε casual, χαλαρές, καλοκαιρινές εμφανίσεις. Είναι χρώματα σε πιο σκούρους τόνους που ταιριάζουν απόλυτα με τα καλοκαιρινά σανδάλια και δίνουν έναν μοντέρνο αέρα στο στιλ.

Ξεχωρίσαμε παρακάτω 5 neon βερνίκια που μπορείτε να επιλέξετε αυτό το καλοκαίρι. Έντονα χρώματα που θα κάνουν αντίθεση με τη μαυρισμένη σας επιδερμίδα και θα σας δώσουν έναν 90s και απόλυτα μοντέρνο αέρα.

Neon Orange: Το χρώμα που έρχεται να αντικαταστήσει το κόκκινο.

Neon blue: Το μπλε είναι ίσως η πιο classic επιλογή σε αυτή την κατηγορία αποχρώσεων.

Shades of Green: Για όσους αγαπούν τα 90s':

Neon yellow: Το χρώμα που έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με τη μαυρισμένη επιδερμίδα:

Neon pink: Για τους λάτρεις του girly style:

SHARE