Τζένα Ορτέγκα
Τζένα Ορτέγκα/ Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
WEDNESDAY BANGS

Wednesday bangs: Οι στιλάτες αφέλειες που κατακλύζουν τα social media σίγουρα σου πάνε


Από τα ατίθασα μαλλιά της Elizabeth Debicki στο The Crown μέχρι τις έντονα λαμπερές εμφανίσεις της Jennifer Coolidge στη δεύτερη σεζόν του White Lotus , οι αφέλειες ήρθαν και πάλι στο προσκήνιο και αυτή τη φορά είναι πιο hot από ποτέ.

Με έμπνευση από τον καταιγισμό των σχετικών posts στα social media, οι αφέλειες βλέπουμε να πρωταγωνιστούν και πάλι, με τα «Wednesday Bangs» να είναι αυτή τη στιγμή το πιο δυνατό hair trend της σεζόν.

Το όνομα… καθόλου τυχαίο. Πηγάζει από την πρωταγωνίστρια της «Wednesday», της σειράς που βρίσκεται στην κορυφή του Netflix τον τελευταίο μήνα, την Jenna Ortega.

Ο εκκεντρικός και σκοτεινός χαρακτήρας της Wendsday Adams δεν είναι το μόνο στοιχείο που έχει μαγεύσει τους fans, το εντυπωσιακό κούρεμα της, με τις αυστηρές αφέλειες είναι μία σημαντική λεπτομέρεια που έχει γίνει παγκόσμιο hair trend.

To συναντάμε σε κάθε εκδοχή, σε ίσια, σπαστά ή σγουρά μαλλιά, ενώ είναι μία πινελιά που πραγματικά δημιουργεί statement στην εμφάνιση.

Τι πρέπει να κάνετε;

Να ζητήσετε στον κομμωτή σας να σας κόψει αφέλειες, χωρίς όμως να γίνουν υπερβολές στο μήκος. Η χωρίστρα πρέπει να γίνει στη μέση, για να πατήσουν στη λογική των «curtain bangs», των αφελειών δηλαδή που είναι πιο κοντές στη μέση και αυξάνεται το μήκος καθώς συναντούν τις πλαϊνές ρίζες.

Sexy, εκκεντρικό, sophisticated, το στιλ που θα αποκτήσουν οι Wednesday bangs εξαρτάται από το μακιγιάζ που θα συνδυάσετε. Μπορούμε να τις δούμε με ένα έντονο κόκκινο κραγιόν αλλά και σε μία πιο dark εκδοχή, αντιγράφοντας ακριβώς το look της Wednesday, της γνωστής οικογένειας Adams.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν θα σας εμπνεύσουν περισσότερο να υιοθετήσετε το στιλ.

Και η Nicole Anne Peltz Beckham έχει υιοθετήσει ανάλογο look, ενώ όπως μπορείτε να δείτε στις παραπάνω φωτογραφίες, οι συγκεκριμένες αφέλειες ταιριάζουν σε κάθε τύπο μαλλιών, ανεξάρτητα αν έχετε ίσια ή σγουρά.

Ιδανικές ακόμη και σε pixie hair look!

SHARE