Γυναίκα με bronze επιδερμίδα και γαλάζιο πουκάμισο
Φωτογραφία: Shutterstock
SELF-TAN YOUR FACE

Πώς θα πετύχεις bronze επιδερμίδα το φθινόπωρο -Η hot τάση στο μακιγιάζ της σεζόν


Η ηλιοκαμένη, λαμπερή επιδερμίδα είναι ένα χαρακτηριστικό που πρωταγωνιστεί στις φθινοπωρινές τάσεις ομορφιάς για το 2020.

Τι χρειαζόμαστε λοιπόν;

Θέλουμε να συνδυάσουμε bronze επιδερμίδα με λάμψη. Χρειαζόμαστε bronzer, terracota ή για ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα μαυρίσματος, κάποιο self tan και highlighter.

Όλα ξεκινούν με την επιλογή του κατάλληλου self-tanner. Πρώτο βασικό κριτήριο επιλογής είναι ο τύπος επιδερμίδας. Εάν έχετε λιπαρό ή γενικότερα ευαίσθητο δέρμα, αναζητήστε self-tanner που ειδικεύεται για το πρόσωπο και θα έχει ελεγχθεί κλινικά για να μην μπλοκάρει τους πόρους. Εάν το δέρμα σας δεν είναι ευαίσθητο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα κι ένα self-tanner για το σώμα.

Tip: Σε κάθε περίπτωση, επειδή το αποτέλεσμα δε θέλουμε να είναι υπερβολικό, προτιμήστε να το αραιώσετε με την αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα προσώπου πριν από την εφαρμογή.

Λόγω της καθημερινής έκθεσής μας στον ήλιο, τα πρόσωπά μας είναι πάντα πιο σκούρα από το σώμα. Αυτό βοηθάει στο να έχουμε bronze όψη, ενώ με τη χρήση κάποιου self-tanner απογειώνουμε το look.

Τέλος, μετά το ελαφρώς μαυρισμένο δέρμα, ακολουθούν οι λάμψεις.

To highlighter και η εφαρμογή του στα κατάλληλα σημεία του προσώπου, όπου πέφτει ο ήλιος και κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο λαμπερό, είναι το επόμενο βήμα της αψεγάδιαστης επιδερμίδας.

Κόκαλο (ή αλλιώς ράχη της μύτης), τόξο του έρωτα (ή αλλιώς το V που σχηματίζεται στο άνω χείλος), κόκαλα ζυγωματικών κοντά στην περιοχή των ματιών και εσωτερικές κόγχες των ματιών είναι τα σημεία που εφαρμόζουμε λάμψεις.

Προσέχουμε πάντα να χρησιμοποιούμε ελάχιστη ποσότητα και να τσεκάρουμε το αποτέλεσμα υπό το κατάλληλο φως, για να μην είναι υπερβολικό.

SHARE