γυναίκα με λευκό φόρεμα και λευκά νύχια
Φωτογραφία: Getty Images/ Ideal Image
CHIC MANICURE

Clean Nails: Δύo super chic manicure προτάσεις συνδέονται μεταξύ τους και μας χαρίζουν μοναδικό αποτέλεσμα


Τα κοντά, τετραγωνισμένα νύχια είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο manicure trend για το 2023.

Πάντα αποτελούσαν έμπνευση τα σχέδια και τα πρωτότυπα χρώματα που έβλεπα σε stiletto nails αλλά και σε μακριά, τετραγωνισμένα, ωστόσο ποτέ δεν ήμουν fan των μακριών νυχιών. Αντιθέτως, τα κοντά, τετραγωνισμένα ή στρογγυλεμένα άκρα ήταν και είναι λατρεμένη μου επιλογή.

Κατά την προσωπική μου άποψη είναι μία πιο chic and classy επιλογή, ενώ αποτελούν την ιδανική βάση για δημιουργία λεπτεπίλεπτων, κομψών σχεδίων.

Πάνω σε αυτό το trend έρχεται να κουμπώσει μία ακόμη κομψή πρόταση,  αυτή των καθαρών χρωμάτων. Ήδη, τα τελευταία χρόνια, τα royal style nails, νύχια δηλαδή σε καθαρά, διάφανα ή ημιδιάφανα χρώματα, βρίσκονται στην κορυφή των trends και φέτος παραμένουν στις πρώτες θέσεις.

Δύο super chic τάσεις συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους και μας εμπνέουν για το πιο chic manicure της σεζόν. Το instagram feed έχει γεμίσει με τέτοιες προτάσεις και εμείς επιλέξαμε αυτές που έχουμε ξεχωρίσει, για να σας δώσουμε ιδέες. Περιηγηθείτε στις προτάσεις που ακολουθούν και είναι δεδομένο ότι θα το σκεφτείτε αν θα πρέπει να αφήσετε τα νύχια σας μακριά ή αν πρέπει να επιλέξετε μία φανταχτερή απόχρωση για το μανικιούρ σας.

Αγαπημένο γαλακτερό

Διάφανο ροζ

Minimal gems

Περλέ, ιριδίζον

Super chic French

Pinky French

Classic French

Λευκό με μπεζ υποτόνους

Naked nails

Little loves

Super natural

SHARE