στιλάτη γυναίκα στην εβδομάδα μόδας
Φωτογραφία: Shutterstock
NAILS COMBO

Combo Nails: Οι πιο fashionable συνδυασμοί βερνικιών στους οποίους δύσκολα θα αντισταθείς


Πριν μερικά χρόνια, η τάση στο μανικιούρ να βάφουμε διαφορετικό χρώμα κάθε νύχι με είχε σχεδόν σοκάρει.

Ήταν η περίοδος που, από το κλασικό, κομψό γαλλικό σχέδιο και το απόλυτο femme fatale κόκκινο περάσαμε στις πιο extreme επιλογές. Τα coffin nails (σε ορθογώνιο σχήμα που στένευε προς τα πάνω) είχαν κάνει έντονη την εμφάνισή τους, ενώ είχαν επιστρέψει και τα μυτερά νύχια. Τα σχέδια απέκτησαν φουτουριστική διάθεση, ενώ στα social media δύσκολα συναντούσες μονοχρωματικό μανικιούρ.

Πλέον, το 2021 οι τάσεις έχουν ανοίξει και ενώ τα ημιδιάφανα βερνίκια παραμένουν top επιλογή, εξίσου must είναι και τα πιο extreme nail arts που αναμφισβήτητα δεν περνούν απαρατήρητα.

Μια από τις τελευταίες προτάσεις που εμφανίστηκε στο instagram feed μου και τολμώ να πω ότι είναι από τις πιο κομψές manicure προτάσεις που έχω συναντήσει, είναι ο συνδυασμός δύο βερνικιών που ανήκουν στην ίδια χρωματική παλέτα. Τα νύχια βάφονται εναλλάξ, κάθε δάχτυλο με διαφορετικό χρώμα ή κάθε χέρι επιλέγει ένα βερνίκι.

Είναι σημαντικό τα χρώματα να ανήκουν στην ίδια οικογένεια και να μην υπάρχει μεγάλη διαφορά. Για παράδειγμα συνδυάζουμε το φούξια με το κόκκινο και το καφέ με το μπορντώ και όχι το πράσινο με το κίτρινο και το κόκκινο με το μπλε.

Εναλλακτικό, ιδιαίτερο, μοντέρνο, ιδανικό, ωστόσο, για κάθε ηλικία, καθώς δεν είναι τόσο extreme και άνετα μπορεί να το υποστηρίξει ακόμα και μία γυναίκα με συντηρητικό στιλ.

Εμπνευστείτε από τις insta photos που ακολουθούν και δημιουργήστε το δικό σας combo manicure:

Red Vs Fuchsia Combo:

Mauve Palette Combo:

Red Vs Chess Red Combo:

Black Vs Zebra Style Combo:

Metallic Blue vs Chess Style Combo:

Shimmer Combo:

Green Vs Tweed Style Combo:

SHARE