Η μπλε σκιά συνδυάζεται άψογα με eyeliner
ΜΟντέλο βάφεται backstage/Photo:Shutterstock
THE BLUE EYESHADOW

Oι γυναίκες της μόδας επιλέγουν τώρα αυτή τη σκιά για τα beauty looks τους -Συνδυάζεται τέλεια με eyeliner


Υπάρχουν φορές που το Instagram γίνεται εργαλείο έμπνευσης, τόσο για outfits, όσο και για beauty looks μας.

Στο μακιγιάζ, ήδη από την άνοιξη, έχουμε δει μία ιδιαίτερη προτίμηση σε μία σκιά που θυμίζει την αίγλη των 70's.

Είναι ένα χρώμα που ελάχιστες γυναίκες προτιμούν για το μακιγιάζ τους. Απαιτεί έντονα βαμμένες βλεφαρίδες για να γράψει καλύτερα, ενώ, συνδυάζεται άψογα με eyeliner, στις άνω ρίζες των βλεφάρων.

Ο λόγος για την γαλάζια σκιά. Ένα χρώμα που ταιριάζει κυρίως σε καστανές και μελαχρινές γυναίκες, έχει έντονο ρετρό χαρακτήρα και ανάλογα με το κραγιόν που θα φορέσουμε, μπορεί να δημιουργήσουμε απαλό ή έντονο makeup look.

Η γαλάζια σκιά δεν είναι η αγαπημένη πολλών γυναικών. Ωστόσο, όσες την επιλέγουν, δύσκολα την προδίδουν και δοκιμάζουν κάτι διαφορετικό.

Συνδυάζεται άψογα με eyeliner και αυτό το επιβεβαιώνουν και οι αναρτήσεις των it-girls, στα social media και κυρίως στο Ιnstagram.

https://www.instagram.com/p/B_-PZoygWzr/
https://www.instagram.com/p/CAPxIwdgcnf/

Για το καλοκαίρι του 2020, αν θέλουμε απαλό makeup look, μπορούμε απλά να καλύψουμε με γαλάζια σκιά το άνω κινητό βλέφαρο και να προσθέσουμε ελάχιστα στις κάτω ρίζες, για να δώσουμε βάθος στο μάτι.

Για πιο ρετρό χαρακτήρα, προσθέτουμε eyeliner και δημιουργούμε γατίσιο βλέμμα, ενώ μπορούμε να τη συνδυάσουμε με γκρι στις γωνίες των ματιών, για ένα διαφορετικό, πιο χαρούμενο smokey.

Τέλος, το πιο σημαντικό για οποιοδήποτε makeup look με γαλάζια σκιά, είναι να ολοκληρώσουμε με αρκετή μάσκαρα στις άνω και κάτω βλεφαρίδες, επιμένοντας στις ρίζες.

SHARE