Μπάρμπαρα Παλβίν
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
LOUIS VUITTON BROWN

Louis Vuitton Brown: Το πιο σέξι καστανό της άνοιξης έχει το όνομα ενός ιστορικού οίκου


Το πιο πρόσφατο, ανατρεπτικό twist στo χρώμα μαλλιών ήταν το «expensive brunette», το οποίο ανέβασε τον πήχη ψηλά, ως προς τις προσδοκίες μας για τα ανοιξιάτικα trends.

Και εκεί που λέγαμε ότι αυτό θα είναι το απόλυτο χρώμα, για όσες αγαπούν το καστανό, το Louis Vuitton Brown έρχεται να ταράξει τα trends της άνοιξης.

Ποιος δεν γνωρίζει τις τσάντες του πολυτελούς οίκου Louis Vuitton και το καφέ χρώμα που πρωταγωνιστεί στην monogram συλλογή;

Ακριβώς όπως έχετε στο μυαλό σας τις εμβληματικές τσάντες και το κλασικό καφέ χρώματά τους, φέρτε αυτήν τη μοναδική, ευέλικτη και κολακευτική απόχρωση στο χρώμα των μαλλιών σας.

Σύμφωνα με τον Tom Smith, κομμωτή διασημοτήτων, το καφέ Louis Vuitton είναι η τελευταία εξέλιξη της τάσης των expensive brunette που αγαπούν celebrities όπως η Karlie Kloss και η Hailey Bieber. «Σκεφτείτε το χρώμα του παλαιωμένου δέρματος μιας τσάντας Louis Vuitton» αναφέρει στο Glamour UK. «Ένα υπέροχο πλούσιο καστανό, όχι πολύ χλωμό, αλλά ούτε βαρύ ή σκούρο. Αυτή η απόχρωση ταιριάζει σε μια ποικιλία αποχρώσεων δέρματος λόγω του μεσαίου βάθους της, ενώ η τρίχα πρέπει να είναι απόλυτα υγιής για να αναδεικνύεται καλύτερα η απόχρωση».

Τα καστανά μαλλιά έχουν την τιμητική τους καθώς οδεύουμε προς τις πιο ζεστές μέρες. Αν αναζητάτε μια πιο ανοιχτή, πιο φωτεινή εκδοχή, διαφορετική από τις βαθύτερες σοκολατένιες αποχρώσεις που ήταν τάση όλο τον χειμώνα, αυτό είναι το χρώμα σας. Δεδομένου ότι είναι λίγο πιο ανοιχτό από το πλούσιο expensive brunette, το Louis Vuitton brown, είναι η τέλεια καφέ απόχρωση για την άνοιξη.

SHARE