Βερνίκι νυχιών
Βερνίκι νυχιών/Φωτογραφία: Shutterstock
BEAUTY HACK

Το κόλπο για να απλώσεις το βερνίκι νυχιών χωρίς να λερωθείς -Θα είναι πιο εύκολο να κάνεις μόνη το μανικιούρ στο σπίτι


Εντάξει θα συμφωνήσουμε όλες πως σαν το επαγγελματικό μανικιούρ και την περιποίηση στα χέρια των ειδικών nail artists δεν έχει, όμως το να επισκέπτεσαι κάθε εβδομάδα το nail salon είναι σχεδόν ανέφικτο λόγω έλλειψης χρόνου αλλά και budget.

Aπό την άλλη, όσες φορές έχεις προσπαθήσει να βάψεις τα νύχια σου μόνη στο σπίτι καταλήγεις να έχεις βάψει τα χέρια, τα πόδια, τα ρούχα σου, ενώ τα νύχια σου δείχνουν κακοφτιαγμένα και τα νεύρα σου είναι σπασμένα.

Η εφαρμογή του βερνικιού είναι πραγματικά δύσκολη υπόθεση για τις περισσότερες από εμάς, ειδικά όταν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το «κακό» μας χέρι.

Αυτό που χρειάζεται για να καταφέρεις να κάνεις μόνη το μανικιούρ στο σπίτι είναι σίγουρα πολλή εξάσκηση και ένα μικρό κόλπο, το οποίο θα σε βοηθήσει να μην λερώσεις με το βερνίκι νυχιών το δέρμα γύρω από το νύχι. Άλλωστε τις περισσότερες φορές συμβαίνει να βάφουμε κατά λάθος την περιοχή του δέρματος γύρω από τα νύχια.

Το κόλπο για να απλώσεις το βερνίκι νυχιών χωρίς να λερωθείς

Εάν σου αρέσει να βάφεις μόνη τα νύχια σου, τότε ξέρεις ότι η διαδικασία μπορεί κάποιες φορές να είναι χρονοβόρα, κι αυτό γιατί χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να σιγουρευτείς ότι το κάθε δάχτυλο βάφεται όπως πρέπει.

Το πιο σύνηθες πρόβλημα σε αυτήν την περίπτωση είναι να καταφέρεις να βάψεις τα νύχια, χωρίς να πασαλείψεις το δέρμα γύρω από αυτά. Ένα βίντεο στο Instagram είναι η λύση στο πρόβλημά σου και αποκαλύπτει το κόλπο για να μην χρειαστεί να καθαρίζεις με ασετόν το βερνίκι που σου ξέφυγε γύρω από το νύχι.

Αυτό που θα χρειαστείς είναι ένα κοκαλάκι και να το τοποθετήσεις όπως ακριβώς δείχνει το παρακάτω βίντεο:

To κοκαλάκι έτσι όπως θα το βάλεις στο δάχτυλό σου «προστατεύει» το δέρμα από την ποσότητα του βερνικιού που μπορεί να ξεφύγει. Τέλειο!

SHARE