Πλούσια μαλλιά
Φωτογραφία: Polina Ilieva/instagram
HACK

Πώς να φρεσκάρετε τα μαλλιά σας χωρίς εξ' ολοκλήρου λούσιμο -To απίθανο κόλπο, δεν είναι το dry shampoo


Βρήκαμε την τέλεια λύση για τις φορές που δεν έχεις χρόνο να λούσεις τα μαλλιά σου και θέλεις να τα φρεσκάρεις.

Το καθημερινό λούσιμο των μαλλιών για πολλούς αποτελεί συνήθεια για να απομακρύνουν ρύπους και λιπαρότητα στο τέλος της κάθε μέρας. Υπάρχουν όμως και αυτοί που υποστηρίζουν πως τελικά βλάπτει την τρίχα και την ποιότητα των μαλλιών.

Ο στόχος όλων μας είναι πάντα τα πλούσια λαμπερά μαλλιά με όγκο. Γι αυτό και τα dry shampoo έγιναν πολύ δημοφιλή στην αγορά καθώς αυτό το προϊόν μαλλιών ήρθε να αντικαταστήσει το συχνό πλύσιμο των μαλλιών. Χρησιμοποιώντας το dry shampoo στις ρίζες των μαλλιών διώχνουμε την λιπαρότητα και ενισχύουμε τον όγκο. Τα μαλλιά μας φαίνονται πιο φρέσκα με άμεσο όγκο στις ρίζες.

Εμείς όμως μάθαμε για ένα τρικ που δεν χρειάζεται να αγοράσεις dry shampoo για τις μέρες που θέλεις να διώξεις την λιπαρότητα από τα μαλλιά σου. Το βίντεο στο Tik Tok έχει το τέλειο κόλπο που θα σου λύσει τα χέρια για τις μέρες που δεν έχεις χρόνο να τα λούσεις όλα.

Ναι, σωστά διάβασες. Δεν χρειάζεται να τα λούσεις όλα. Το τρικ επιτάσσει να λούσεις μόνο το «στεφάνι» όπως λένε στα κομμωτήρια. Δηλαδή το πάνω μέρος του κεφαλιού σου.

Πώς να φρεσκάρεις τα μαλλιά σου χωρίς να τα λούσεις όλα

@sarahbrawleyhair @sarahbrawleyhair do this when you cant be bothered to wash all your hair #hairhacks #hairtok #learnontiktok #oilyhair ♬ Milkshake Showmusik Dance Mix - Showmusik

Το λούσιμο για πολλούς στο τέλος της ημέρας είναι μια διαδικασία χαλάρωσης. Αν όμως παρατήσετε σημάδια ξηροδερμίας ή τριχόπτωσης, είναι καλύτερο να μην λούζετε τα μαλλιά σας σε καθημερινή βάση και να συμβουλευτείτε έναν γιατρό.

SHARE