Πώς θα αναβαθμίσεις το γαλλικό μανικιούρ
Φωτογραφία: Getty Images
UPGRADE YOUR FRENCH

5 ιδέες να αναβαθμίσεις το γαλλικό μανικιούρ -Οι προτάσεις που πρέπει να γνωρίζεις


Το γαλλικό μανικιούρ είναι ένα cult-classic μανικιούρ. 

Με τα χρόνια, τα trends έχουν επιβάλλει να ξεφύγουμε από την κλασική, λεπτή, λευκή γραμμή που γράφει άψογα στην ημιδιάφανη βάση και έχουμε δει διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων αλλά και παιχνίδι υφών.

Για την άνοιξη του 2024, οι προτάσεις είναι για μία ακόμη φορά, πολλές και διαφορετικές. Για μία ακόμη σεζόν, βγαίνουμε out-of-the-box και το classy γαλλικό μανικιούρ εμφανίζεται σε όλες τις ροές μέσων κοινωνικής δικτύωσης μοντέρνο και εναλλακτικό.

The Dripping French Manicure: Γιατί να μη δώσετε λίγη κίνηση στις γραμμές; Το drip effect μπορεί να απλωθεί με ένα μικρό πινέλο πάνω από ένα γυαλιστερό διάφανο νύχι για να το κάνει απλά…εντυπωσιακό.

The Upside-Down French Manicure: Αν δεν το έχετε τολμήσει ακόμη, είναι η κατάλληλη στιγμή. Πραγματικά το ανάποδο μανικιούρ θα το λατρέψετε τόσο, όσο το κλασικό!

The Duo French Manicure: Πρέπει απλά να βρείτε τις αποχρώσεις που γράφουν άψογα στο δέρμα σας και που σας ταιριάζουν. Ύστερα πειραματιστείτε με διπλές και γιατί όχι τριπλές αλλά και παραπάνω γραμμές. Με λίγα λόγια, παίξτε με τη γεωμετρία, ακολουθώντας το βασικό κανόνα του γαλλικού, που θέλει ίσιες, λεπτές γραμμές.

The Curved French: Η άκρη ενός γαλλικού μανικιούρ είναι πάντα η πιο ενδιαφέρουσα για να δουλέψεις, γι' αυτό το καμπυλωτό γαλλικό, ίσως γίνει η νέα σας εμμονή. Αντί να εφαρμόσετε τη γραμμή σας με άμεσο τρόπο, εφαρμόστε την σε γωνία για να δημιουργήσετε ένα τόξο.

Colourful French: Αν νομίζετε ότι οι μόνοι συνδυασμοί χρωμάτων είναι το λευκό με γαλακτερό ή ροζ, είστε γελασμένοι. Πραγματικά μπορείτε να κάνετε ό,τι συνδυασμό χρωμάτων σας αρέσει και ακολουθώντας τη λογική του γαλλικού,  να δημιουργήσετε τη δική σας, σύγχρονη εκδοχή!

Για να κάνετε κλικ, στο συγκεκριμένο άρθρο, είναι δεδομένο ότι σας αρέσει το γαλλικό σχέδιο. Στο λογαριασμό που ακολουθεί θα βρείτε τις πιο classic, chic and classy προτάσεις για το πιο διαχρονικό μανικιούρ. Λεπτό, διακριτικό, σε pale αποχρώσεις. Η πιο safe επιλογή για κομψά άκρα.

SHARE