γυναίκα με αφέλειες
Φωτογραφία: Instagram/@maralafontan
SHE BANGS

Parisian Bangs: Οι πιο sexy αφέλειες έχουν καταγωγή από την Γαλλία


Curtain, blunt, πλαϊνές, ή Parisian -ένα απλό google search αρκεί για να περιηγηθείτε στα πολλά και διαφορετικά στιλ αφελειών που κυκλοφορούν και κατακλύζουν τον κόσμο του hairstyle.

Είναι λάθος να πούμε ότι οι αφέλειες είναι της μόδας, καθώς αποτελούν μία all time classic επιλογή, στην οποία ορκίζονται πολλές γυναίκες και διατηρούν το συγκεκριμένο look για χρόνια. Αυτό που αλλάζει είναι το μήκος, το στιλ τους.

Για παράδειγμα μία σεζόν έχουμε τις κοντές στο μέτωπο και τις απόλυτα τετραγωνισμένες, ενώ άλλες χρονιές βλέπουμε τις πιο ελεύθερες, όπως οι curtain και οι Parisian να πρωταγωνιστούν.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερα άρθρα, το layering έρχεται να μονοπωλήσει τα hair trends, είτε μιλάμε για κοντά ή για μακριά μαλλιά. Τα φιλαρίσματα συνδυάζονται άψογα με μακριές αφέλειες, τις οποίες μπορούμε να χωρίσουμε στο μέση και να τις κάνουμε να φαίνονται σαν φράντζα.

Είναι οι γνωστές γαλλικές αφέλειες, οι οποίες πρωταγωνιστούν και στο Instagram, τον τελευταίο χρόνο.

Ένα look που έχει αέρα Brigitte Bardot, είναι απόλυτα θηλυκό ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο, στρόγγυλο ή με γωνίες και αναμφισβήτητα ανεβάζει το sex appeal κάθε γυναικείας εμφάνισης.

Στο Youtube υπάρχουν πολλά tutorials, στα οποία influencers προτείνουν πώς να κόψετε μόνες σας αφέλειες στο σπίτι.

Ένα από αυτά είναι και της διάσημης makeup artist, με καταγωγή από την Γαλλία, της Violette. Μέσα σε λίγα λεπτά και με ξεκάθαρα βήματα δείχνει πώς μπορούμε μόνες μας, έχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό να κόψουμε τις πιο sexy και απόλυτα θηλυκές Parisian αφέλειες.

Όσο για τα χτενίσματα που ταιριάζουν με τις συγκεκριμένες αφέλειες, ένας ακόμη γαλλικός λογαριασμός στο Instagram, στον οποίον πρωταγωνιστούν stylish girls, μας δίνει ιδέες.

Από το να αφήσουμε τα μαλλιά μας φυσικά σπαστά-το απόλυτο trend που δοξάζει την φυσικότητα που μονοπωλεί την ομορφιά-, μέχρι να κάνουμε χαλαρά πιασίματα, αφήνοντας τούφες να πέσουν στο πρόσωπό μας, επιλέξαμε κάποια από τα looks που έχουμε ξεχωρίσει και σας τα παρουσιάζουμε στις εικόνες που ακολουθούν. Πάρτε ιδέες:

Οι αφέλειες συνδυάζονται με οποιοδήποτε updo, χαλαρό ή μη:

Πείτε «ναι» στο καρέ και αφήστε τα μαλλιά σας σπαστά. Όσο για τις αφέλειες, αφήστε τις να πλαισιώσουν το πρόσωπο σας:

Κάνετε χωρίστρα στη μέση και δημιουργήστε curtain bangs, όπως η Leia:

Όσο πιο messy και χαλαρό το updo, με τούφες να πέφτουν στο πρόσωπο, τόσο πιο sexy, ιδιαίτερα όταν συνδυάζεται με μακριές αφέλειες:

Δώστε curly υφή και στις αφέλειές σας, αν αυτή είναι η φυσική γραμμή των μαλλιών σας:

SHARE