Γυναίκα με τζιν jacket
H τάση της άνοιξης στα νύχια/Φωτογραφία: Shutterstock
NAILS TREND

Rainbow nails: Η πιο χαρούμενη τάση της άνοιξης που αγαπούν τα fun κορίτσια


Η διάσημη Ιταλίδα influencer, Κιάρα Φεράνι, υιοθέτησε την πιο χαρούμενη τάση της άνοιξης στο μανικιούρ και πήραμε έμπνευση για το επόμενο σχέδιο στα νύχια μας.

Ο λόγος για τα «rainbow nails», τα οποία χαρίζουν χρώμα στα νύχια μας και προσφέρουν μια πιο παιχνιδιάρικη και girly διάθεση στο look μας. Στην ουσία είναι διαφορετικό χρώμα στο κάθε νύχι του δαχτύλου μας, όπως το ουράνιο τόξο.

Πλησιάζοντας προς το καλοκαίρι και αναζητώντας τρόπους για να εντάξουμε όλα τα summer trends στο στιλ μας, τα κορίτσια της μόδας βάφουν τα νύχια τους πιο funky. Εάν αγαπάτε τα ζωηρά κι έντονα χρώματα, τότε μπορείτε να υιοθετήσετε κι εσείς αυτό το nail trend. Τα «rainbow nails» σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε πολλά χρώματα για τα νύχια σας και να μην σταθείτε μόνο σε ένα.

Άλλωστε, το να βρείτε το τέλειο χρώμα για το μανικιούρ σας καμιά φορά μπορεί να γίνει δύσκολο. Πρέπει το χρώμα που θα επιλέξετε να ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα σας που φοράτε καθημερινά και να ταιριάζει με την προσωπικότητά σας. Τα «rainbow nails» σας βγάζουν από αυτόν τον μπελά και φιγουράρουν σε πολλές φωτογραφίες στο Instagram και επιλέγονται από πολλά κορίτσια της μόδας, όπως είναι η Κιάρα Φεράνι.

Είναι γεγονός ότι αν κάποιος ψάχνει για έμπνευση, δεν έχει παρά να «χαζέψει» στο προφίλ της Κιάρα Φεράνι, της πιο διάσημης fashion influencer στον κόσμο, η οποία ήταν ουσιαστικά η πρώτη που σύστησε σε διεθνές επίπεδο τις βάσεις για το blogging όπως το ξέρουμε σήμερα.

Δες εδώ τις φωτογραφίες:

SHARE