ξανθά μαλλιά
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
NECTAR BLONDE

Το σέξι ξανθό χρώμα μαλλιών που μονοπωλεί τα ανοιξιάτικα trends


Την περασμένη σεζόν ασχοληθήκαμε κυρίως με τις μελαχρινές και το καστανό χρώμα μαλλιών.

Το «Expensive Brunette» ήταν η απόχρωση που μονοπωλούσε το ενδιαφέρον μας, όμως για την άνοιξη, ένα σέξι ξανθό έρχεται να πρωταγωνιστήσει στο hairstyle.

Tο nectar blonde είναι η ονειρεμένη απόχρωση που επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ κλασικού και μοντέρνου. Έχει όλη τη χάρη της πλατίνας, αλλά διαθέτει απαλούς, ζεστούς τόνους, γεγονός που κάνει την απόχρωση πιο οικεία και ισορροπημένη.

«Το nectar blonde είναι μία ζεστή, πολυτελής απόχρωση μαλλιών» λέει στο Glamour ο Tom Smith, κομμωτής διασημοτήτων και δημιουργικός διευθυντής της Evo. «Το κλειδί εδώ είναι να ανοίξετε το χρώμα των μαλλιών σε ένα σκούρο χρυσαφί ξανθό, προσθέτοντας εσωτερικά αλλά και στο εξωτερικά στο πλαίσιο του προσώπου, ζεστές κρεμ ανταύγειες».

;

Extra Info: Bronzer και κοραλί σκιά στο κινητό βλέφαρο ισορροπούν άψογα το look.

Προσθέτει ακόμη: «Αυτό το χρώμα λειτουργεί καλύτερα σε όσους έχουν μέτρια προς ανοιχτά φυσικά μαλλιά, καθώς οι πολύ σκούρες βάσεις τείνουν να έχουν περισσότερους πορτοκαλί τόνους. Μην χρησιμοποιείτε μωβ σαμπουάν με αυτό το χρώμα. Αντίθετα, ενισχύστε τη ζεστασιά χρησιμοποιώντας προϊόντα μαλλιών που ενισχύουν και αναδεικνύουν τις μπεζ και χρυσαφένιες αποχρώσεις, όπως το Evo Fabuloso Beige».

Extra Info: Mία απόχρωση που ταιριάζει εξίσου σε μακριά αλλά και αυστηρά, κοντά μαλλιά, τύπου bob.

Αν στοπεύετε να ανοίξετε το χρώμα των μαλλιών σας, το nectar blonde είναι ιδανικό ιδιαίτερα για την περίοδο της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Μπορούμε να την περιγράψουμε ως πασπαρτού απόχρωση, καθώς ταιριάζει εξίσου σε γυναίκες με σταρένια αλλά και με λευκή επιδερμίδα. 

Ωστόσο, θα πρέπει να τονίσουμε ότι μία τόσο ανοιχτή απόχρωση μαλλιών απαιτεί να αγκαλιαστεί με το κατάλληλο μακιγιάζ. Πείτε ναι στο bronzer και γενικότερα στις γήινες αποχρώσεις για το μακιγιάζ σας, για να ισορροπήσετε το look. Επιπλέον τα ρουζ σε ζωηρές αποχρώσεις του ροζ ή του ροδακινί θα δώσουν fresh διάθεση στο πρόσωπό σας και θα ταιριάξουν απόλυτα με την τόσο ανοιχτή απόχρωση των μαλλιών σας.

Extra Info: Να τονίζετε πάντα τα φρύδια σας, χωρίς να υπερβάλετε. Δεδομένου ότι έχετε ανοιχτό χρώμα μαλλιών, επιλέξτε ένα ανοιχτό καφέ και δουλέψτε το απαλά, για να γεμίσετε κενά και να έχετε ένα ομοιόμορφο σχήμα.

SHARE