Το πιο κομψό χρώμα στο μανικιούρ
Photo:Shutterstock
21|02|2024 08:20
SHARE
FUN MANICURE

Strawberry jam nails -Η λαχταριστή τάση που μοιάζει σαν να βουτήξατε τα νύχια σας σε μαρμελάδα φράουλα


Όσα manicure trends και αν υπάρξουν τίποτα δεν θα ξεπεράσει ποτέ πραγματικά τα κόκκινα νύχια.

Από το κλασικό Hollywood red μέχρι τη βαθιά απόχρωση του κρασιού, το κόκκινο αποτελεί σταθερή προτίμηση για τις γυναίκες σε κάθε ηλικία και με κάθε στιλ, δίνοντας τη χαρακτηριστική feminine πινελιά στην εμφάνιση.

Ωστόσο,το κόκκινο -όπως και κάθε τι που θεωρείται κλασικό -χρειάζεται διαρκώς να επανεφευρίσκει τον εαυτό του με νέες εκδοχές.

Έτσι, οι προηγούμενες σεζόν αγκάλιασαν την απόχρωση του κόκκινου με πορτοκαλί υποτόνους, είδαν το κόκκινο να εφαρμόζεται σε γαλλικό, τόσο στην άκρη όσο και στη βάση του νυχιού αλλά και πιο «τρισδιάστατες» αποχρώσεις του με χρυσόσκονη ή mirrored effects.

Το περασμένο φθινόπωρο η μεγαλύτερη τάση στα νύχια ήταν τα cherry cola nails, δηλαδή τα νύχια στην απόχρωση της κόκα κόλα, δηλαδή μία στρώση καφέ και μία στρώση σκούρο κόκκινο.

Ωστόσο, ένα λιγότερο διαδεδομένο αλλά ανερχόμενο micro-trend είναι τα strawberry jam nails.

Τι είναι τα strawberry jam nails

Το συγκεκριμένο trend θέλει τα νύχια κόκκινα αλλά περασμένα με ένα μανό με χρυσόσκονη ώστε να δίνει την αίσθηση των σπόρων της φράουλας.

Μπορείτε να περάσετε τα νύχτα σας μια στρώση κόκκινου και μετά μια στρώση milky βερνικιού πριν ολοκληρώσετε με το sparkly βερνικιού!

Ασυνήθιστο και λαχταριστό, αποτελεί μια παιχιδιάρικη εναλλακτική στο απλό κόκκινο.

Αν δεν θέλετε να προσθέσετε glitter, μπορείτε να παραμείνετε σε αυτό το πιο αχνό κόκκινο που προκαλείται από τον συνδυασμό δύο βερνινικών. Γενικότερα, αυτό το τρικ μπορεί να δώσει βάθος στο χρώμα και να δημιουργήσει μια μοναδική απόχρωση που δεν θα βρείτε σε κανένα μπουκαλάκι βερνικιού.

Άλλωστε, το ίδιο τρικ -ο συνδυασμός δύο χρωμάτων -ήταν που δημιούργησε και το viral trend των cherry cola nails, οπότε όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει.

Ωστόσο, χρειάζεται να προσέξετε το εξής: το τρισδιάστατο effect που μπορεί να βλέπετε σε nail accounts στο Instagram επιτυγχάνεται και από την χρήση βερνικιού gel -οπότε μην απογοητευτείτε αν δεν έχετε ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα στο σπίτι!

SHARE