Καρολίν ντε Μαγκρέ
Μυστικά ομορφιάς και στιλ/ Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
FRENCH GIRLS

Tο super chic κούρεμα που αγαπούν οι Γαλλίδες (κυρίως όσες είναι άνω των 40)


Αν πρέπει να επιλέξουμε ένα επίθετο για να χαρακτηρίσουμε τις Γαλλίδες, αυτό είναι κομψότητα.

Τα French girls παραμένουν πιστά στη hairstyle φιλοσοφία τους, η οποία είναι η εξής: όσο λιγότερα κάνετε, τόσο το καλύτερο. 

Για τις Γαλλίδες, τα μαλλιά τείνουν να είναι φυσικά, και ελαφρώς ακατάστατα. Οι Γαλλίδες πάντα πρωτοστατούν όταν πρόκειται για κομψά, απλά χτενίσματα που μοιάζουν σαν να μην έχουν αφιερώσει καθόλου χρόνο για να τα φτιάξουν. Και αυτό που προτιμούν πάντα, είναι να αγκαλιάζουν τη φυσική υφή των μαλλιών τους για κομψά χτενίσματα με φυσική εμφάνιση.

Όσο για το μήκος των μαλλιών, αυτό παραμένει σταθερό στο ύψος των ώμων. Το κλασικό bob, σε ασύμμετρο στιλ, φιλαριστό, αλλά και οι μακριές αφέλειες είναι τα δύο all time classic favourite haircuts των Γαλλίδων.

Το bob είναι ίσως το πιο εύκολο κούρεμα στην συντήρησή του και απαιτεί τις λιγότερες επισκέψεις στο κομμωτήριο. Bob στο ύψος των ώμων, πιο μακρύ γνωστό και ως lob, ασύμμετρο, φιλαριστό, ό,τι στιλ και αν επιλέξετε είναι δεδομένο ότι θα κινηθείτε σε ένα κλασικό κούρεμα, με Παριζιάνικο χαρακτήρα.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε αγαπημένα French girls, που επιβεβαιώνουν το Γαλλικό στιλ  και αποτελούν έμπνευση για το επόμενο Parisian haircut.

Sexy, με νεανικό αέρα:

Συνδυάστε το με curtain bangs:

Δώστε του femme fatale φινέτσα με rétro makeup look:

Αφήστε την φυσική κίνηση των μαλλιών σας:

H Carla Bruni μπορεί να εμπνεύσει κάθε γυναίκα 40+ για ένα ανάλογο hairstyle:

SHARE