στιλάτη γυναίκα στην Εβδομάδα Μόδας
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
BEAUTY TRENDS

Τα 3 beauty trends που θα μας απασχολήσουν το 2023


Διανύοντας επισήμως το 2023, ήρθε η στιγμή να εστιάσουμε στις τάσεις από τον χώρο της ομορφιάς, που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας αυτή τη νέα χρονιά.

Εστιάζοντας στην ομορφιά, στο μακιγιάζ και το hairstyle, αυτή τη νέα χρονιά βλέπουμε την αναβίωση των '90s που πρωταγωνίστησε το '22 να ξεθωριάζει, με τις τάσεις να εστιάζουν περισσότερο στο φυσικό, στο πιο απλό beauty style.

Όμως, η φυσικότητα δεν είναι η μόνη μεγάλη τάση που θα πρωταγωνιστήσει το 2023. Παρακάτω σας συγκεντρώσαμε 3 από τα μεγαλύτερα beauty trends που θα μας απασχολήσουν τη νέα χρονιά.

Grunge Glam

Τον περασμένο χρόνο, οι αναζητήσεις για το «μακιγιάζ Avril Lavigne» αυξήθηκαν κατά 39% και συνεχίζουν να αυξάνονται, σύμφωνα με το Beauty Pie, ενώ όλοι έχουμε αντιληφθεί τη μανία με τη Wednesday, την κόρη της οικογένειας Adams, στην ομώνυμη σειρά του Netflix. Τι σημαίνει αυτό; Έντονο makeup look, με smokey, μουντζουρωμένα μάτια, έντονες γραμμές, faux φακίδες και σκούρα χρώματα χειλιών.

Μεταλλικό Ombre

Τα ombre νύχια άρχισαν να γίνονται ξανά τάση το 2022, ωστόσο αυτή τη νέα χρονιά γίνονται ακόμα πιο ιδιαίτερα. Οι μεταλλικές αποχρώσεις έρχονται να πρωταγωνιστήσουν στα ombre nails, με το ασημί να είναι ουσιαστικά ο κυρίαρχος και να συνδυάζεται με όποια απόχρωση μπορείτε να φανταστείτε. Λάμψη, φυσικότητα και διακριτικές μεταλλικές πινελιές είναι τα τρία χαρακτηριστικά που συνδυάζονται στο μανικιούρ αυτής της σεζόν.

The Amelie bob ή αλλιώς Box Bob

Ξέρετε ότι λατρεύουμε το κούρεμα bob, το οποίο αναμφισβήτητα είναι ένα all time classic hairstyle. Για αυτή τη νέα χρονιά, αυτό το διαχρονικό look γίνεται πιο τετράγωνο, ενώ οι άκρες δεν είναι αραιωμένους, δίνοντας έτσι την ευκολία να δημιουργήσετε υπέροχους απαλούς κυματισμούς και να εστιάσετε ουσιαστικά στην υφή των μαλλιών τους.

Πρόκειται για ένα καρέ ιδανικό για όσες έχουν λεπτά μαλλιά, καθώς μπορεί να προσθέσει υφή και να τα κάνει να φαίνονται πιο πλούσια, αντί για flat. Είναι ένα κούρεμα που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενώ με το κατάλληλο makeup look τονίζει τη θηλυκότητα.

SHARE