καρέ μαλλιά
Φωτογραφία: @alexandrapereira
BOB HAIRSTYLE

5 διαφορετικά καρέ που αξίζει να δοκιμάσεις αν αποφασίσεις να κάνει τη μεγάλη αλλαγή


Το 2021 είναι η χρονιά που τα μακριά μαλλιά και το layering επιστρέφει δυναμικά στο hairstyle.

Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι από την κορυφή των all time classic hairstyles αποχωρεί το bob ή αλλιώς το καρέ.

Ήταν είναι και θα παραμείνει το πιο διαχρονικό, classy κούρεμα, που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και με το κατάλληλο styling προσαρμόζεται στο στιλ που θέλει κάθε γυναίκα.

Τι αλλάζει φέτος στο καρέ;

Το layering ή αλλιώς το φιλάρισμα, τα διαφορετικά επίπεδα στις άκρες πρωταγωνιστούν, ενώ επιστρέφει η φράντζα, η οποία έχει κίνηση και αέρα.

Τα χτενίσματα δεν είναι αυστηρά, φεύγουμε από το ίσιωμα και την απόλυτη γεωμετρία και πάμε σε looks με κίνηση, με τούφες να φεύγουν προς κάθε κατεύθυνση, ενώ συναντάμε και πιο σγουρά μαλλιά, κουρεμένα στο ύψος των ώμων.

Τα social media και συγκεκριμένα το instagram μας προσφέρει πάντα προτάσεις τόσο για εντυπωσιακά outfits of the day, όσο και για τέλεια makeup looks και χτενίσματα.

Εμείς επιλέξαμε 5 διαφορετικές προτάσεις στο καρέ χτένισμα και σας προτείνουμε να τις τολμήσετε.

Η διαφορά είναι στο styling αλλά και στο πώς έχουν κουρευτεί τα μαλλιά, έτσι ώστε να έχουν την κίνηση και τον όγκο που θέλουμε. Δείξτε τη φωτογραφία που σας εμπνέει στον κομμωτή σας και ακολουθήστε τα tips για να υιοθετήσετε ένα από τα παρακάτω εντυπωσιακά bob hair looks.

Bob hairstyle, με απαλά φιλαρίσματα στις άκρες των μαλλιών και αφέλειες. Το ιδανικό κούρεμα ιδιαίτερα για γυναίκες με σγουρά μαλλιά:

Καρέ με φράντζα στο πλάι και απαλούς κυματισμούς. Ένα look που ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες, ανεξάρτητα από ηλικία και στιλ:

Πείτε ναι στο lob, το καρέ που φτάνει ελαφρώς κάτω από τους ώμους και επιλέξτε για την καθημερινότητά σας να αφήνετε τα μαλλιά σας φυσικά, σπαστά:

Με ελαφρώς πιο μακριές τις μπροστινές τούφες των μαλλιών σας και αφέλειες, δημιουργείτε ένα πιο εκκεντρικό, ιδιαίτερο bob hair look, ιδανικό για νεανικές ηλικίες αλλά και για όσς θέλουν να δημιουργούν statement με το hairstyle τους:

Σαν από μία άλλη εποχή, με έμπνευση από τα 20's, ζητήστε από τον κομμωτή σας να μην αραιώσει καθόλου τις άκρες και να αφήσει τον όγκο να κυριαρχήσει. Με ένα πιο στημένο hairstyle, όπως οι επιτηδευμένες μπούκλες θα είστε το απόλυτο γυναικείο look του 2021:

SHARE