Γυναίκα μετά τα 40 στο δρόμο
Φωτογραφία: Shutterstock
RACHEL'S HAIRSTYLE IS BACK

Τα φιλαρίσματα έχουν επιστρέψει δυναμικά -Τo hairstyle που κολακεύει κάθε γυναίκα άνω των 40


Το hairstyle της νέας σεζόν προστάζει ελευθερία και κίνηση στα μαλλιά.

Τις προηγούμενες σεζόν, κυριάρχησαν πιο αυστηρές γραμμές και οι πειραματισμοί στο μήκος των μαλλιών δεν ξέφευγαν από τα «συντηρητικά» τους όρια.

Ένα κούρεμα που δίνει μια ανάλαφρη αίσθηση στο look, επιστρέφει δυναμικά τη νέα σεζόν με ένα διαφορετικό twist όμως. Μιλάμε για τα φιλαρίσματα.

Ο όγκος, ένα βασικό χαρακτηριστικό που κυριαρχούσε τη δεκαετία του 90' απουσιάζει εντελώς πλέον. Οι κομμωτές αφήνουν πιο μακριές τις άνω τούφες για να τον αποφύγουν.

Το μαλλιά είναι πιο ελεύθερο, έχουν κίνηση και δεν χρειάζονται ιδιαίτερο hairstyle για να δείχνουν περιποιημένα.

Μετά το μπάνιο, αρκεί να τα στεγνώσουμε και να τους δώσουμε τη φόρμα και την κίνηση που θέλουμε. Προς τα έξω, ίσια, πιασμένα ψηλά ή πλεξίδα αφήνοντας τούφες να πέσουν: υπάρχουν πολλά διαφορετικά hairlooks που κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει ανάλογα με το στιλ της.

Φιλαριστά μαλλιά σε ατημέλητο, κυματιστό στιλ: όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα που ακολουθεί, ο όγκος επικεντρώνεται στις άκρες και όχι στις ρίζες, κάτι που είχαμε συνηθίσει τη δεκαετία του 90' αλλά και του 70'. Τα trends επιβάλλουν ελάχιστο όγκο και αυτό στις άκρες και μόνο, όπου το μαλλί ουσιαστικά αποκτά επιπλέον κίνηση:

Όλα αυτά τα χρόνια και η Jennifer Aniston λέει ναι στα φιλαρίσματα, προσαρμόζοντας πάντα τη γραμμή του hairstyle της στα trends που επιβάλλει η εποχή.

Όποια χρονιά και αν δούμε φωτογραφίες της, παρατηρούμε τα μαλλιά της κομμένα ασύμμετρα, με όγκο ή χωρίς, σε ελεύθερη κίνηση, sexy και εντυπωσιακά.

https://www.instagram.com/p/CDKzW-HDogh/

Από το αυστηρό και γεωμετρικό κούρεμα έχουμε επιστρέψει στο ελεύθερο, ατημέλητο και sexy.

Ένα look που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες -ιδιαίτερα μετά τα 40- και μπορεί να αναδειχθεί εύκολα, ακόμα και μέσα από ένα κλασικό ίσιωμα.

SHARE