κόκκινο κραγιόν
Φωτογραφία: Armani Beauty
ΚΡΑΓΙΟΝ

10 κραγιόν για το φθινόπωρο που μένουν αναλλοίωτα για ώρες


9 στις 10 γυναίκες, στο ερώτημα ποιο προϊόν τους έλειψε περισσότερο σε αυτές τις δύο δύσκολες χρονιές της πανδημίας, απαντούν το κραγιόν.

Η αλήθεια είναι ότι, είναι το προϊόν ομορφιάς που στερηθήκαμε περισσότερο, καθώς δεν υπήρχε λόγος να το φοράμε κάτω από τη μάσκα.

Ένα άχρωμο lip balm ήταν αρκετό, για να κρατάει ενυδατωμένα τα χείλη μας. Τα αγαπημένα μας κραγιόν, οι αποχρώσεις που φώτιζαν όλο το πρόσωπο μας και όριζαν τη σφραγίδα του μακιγιάζ, μπήκαν για αρκετό διάστημα στο περιθώριο.

Τώρα, όμως, είναι η εποχή να επιστρέψουν δυναμικά. Οι περισσότερες είμαστε σε mood ανανέωσης και θέλουμε κάθε μέρα να δοκιμάζουμε και διαφορετικό κραγιόν -διαφορετικό χρώμα, διαφορετικό brand, διαφορετική υφή.

Ακολουθώντας τις τάσεις της ομορφιάς, υπάρχει μία υφή που έρχεται πρώτη και ακολουθούν οι υπόλοιπες. Ο λόγος για τα matte κραγιόν -είναι ουσιαστικά και αυτά που μένουν αναλλοίωτα για ώρες στα χείλη μας.

Matte κραγιόν σε έντονες αποχρώσεις του κόκκινου, του ροζ και του πορτοκαλί, αλλά και πιο γήινες, από το σκούρο καφέ που δημιουργεί bold αποτέλεσμα αλλά και πιο άχρωμα, για όσες θέλουν να παραμένουν πιστές στο μεγαλύτερο trend της δεκαετίας, το natural look.

Με προτεραιότητα στα matte κραγιόν, που πραγματικά δεν αφήνουν ίχνος και μένουν σταθερά στα χείλη μας για ατελείωτες ώρες (είναι βασικό να έχουμε ενυδατωμένα χείλη) και μερικά ακόμη αγαπημένα μας -ενυδατικά και με shimmer- στο κολλάζ που ακολουθεί συγκεντρώσαμε αγαπημένα, κλασικά αλλά και τελευταία λανσαρίσματα διάσημων οίκων ομορφιάς, που απαιτούν την προσοχή σας.

Armani, Lip Power Vivid Color Long Wear Lipstick
Yves Saint Laurent Rouge, Rouge Pur Couture
NARS, Air Matte Lip Color
Christian Dior, Rouge Dior Forever Liquid
Anastasia Beverly Hills, Lip Stain
KIKO Milano, Matte no-transfer lipstick
SEPHORA COLLECTION, Lip Stain Matte
Fenty Beauty, Mattemoiselle Plush Matte Lipstick
Tom Ford, Boys & Girls Deveren
Veronica Brown x Bobbi Brown, Luxe Lip Color in Pink Buff

Makeup Tip: Οι φετινές τάσεις ομορφιάς μας προκαλούν να επιστρέψουμε σε παλιά, αγαπημένα looks. Πρώτο βασικό tip είναι ότι παραμένουμε πιστές στην ανάλαφρη, λαμπερή βάση. Ωστόσο, στο κομμάτι του μακιγιάζ τολμάμε να συνδυάσουμε έντονα χείλη με έντονα μάτια. Μπορούμε εύκολα να δούμε κόκκινα, matte χείλη συνδυασμένα με ένα smokey σε γκρι τόνους ή ενυδατωμένα, λαμπερά χείλη σε nude απόχρωση με ένα cat eye look ή με το άνω κινητό βλέφαρο σε pale, γήινες αποχρώσεις.

Ανακαλύψτε τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν, στο άρθρο που ακολουθεί:

SHARE