Γυναίκα στο δρόμο με γυαλιά ηλίου
Φωτογραφία: Shutterstock
HAIRTRENDS FALL 2020

Fall Hair Trends -Οι 4 hot τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο του 2020


Στην έναρξη κάθε νέας σεζόν, οι περισσότερες γυναίκες ανανεώνουν το χρώμα, το κούρεμα, ή το στιλ των μαλλιών τους, ακολουθώντας τις τάσεις ή απλά αντιγράφοντας ένα look που είδαν και αποφάσισαν να τολμήσουν.

Την φετινή σεζόν, η φυσικότητα έρχεται στο επίκεντρο: η μη επιτηδευμένη εικόνα είναι και η κυρίαρχη τόσο στα μαλλιά όσο και στο μακιγιάζ. Τίποτα δεν είναι απόλυτα στιλιζαρισμένο. Τα μαλλιά έχουν κίνηση, είναι ζωντανά και συγχρονίζονται απόλυτα με την προσωπικότητα κάθε γυναίκας.

Πάμε να δούμε τις 4 κυρίαρχες τάσεις στο hairstyling για τη νέα σεζόν:

Υφή χωρίς θερμότητα


Τη νέα σεζόν, αφήνουμε τα μαλλιά να έχουν φυσική κίνηση, χωρίς την επέμβαση κάποιου εργαλείου styling. Μετά το λούσιμο, τα αφήνουμε να στεγνώσουν μόνα τους, χωρίς να επέμβουμε με πιστολάκι, πρέσα ή ψαλίδι μαλλιών.

Για όσες γυναίκες αναζητούν πιο ενισχυμένο αποτέλεσμα, χτενίσματα όπως πλεξίδες και στριφογυριστές τούφες μπορούν να ενισχύσουν το φυσικό σπάσιμο κάνοντάς το να δείχνει πιο εντυπωσιακό.

https://www.instagram.com/p/CAZKupygfbL/

Μακριές Αφέλειες


Η καραντίνα ήταν η αφορμή να επιστρέψουν δυναμικά οι μακριές αφέλειες στη μόδα (αφέλειες που δύσκολα μπορεί κανείς να προσδιορίσει αν είναι αφέλειες ή φράντζα). Τις θέλουμε ασύμμετρες, -να μακραίνουν καθώς πηγαίνουν προς τις εξωτερικές γωνίες- και «ακατάστατες». Μπορεί να είναι λίγο..ενοχλητικές καθώς πέφτουν στο πρόσωπο, ωστόσο, είναι απίστευτα sexy και stylish.

https://www.instagram.com/p/B_ppil1gD9j/

Bob Bob Bob


Η τόσο μεγάλη αποχή από τα hair salons ήταν η αφορμή να επιστρέψει το κοντό καρέ. Βλέπετε, πολλές γυναίκες, λόγω καραντίνας, έκαναν αρκετό καιρό να επισκεφθούν τον κομμωτή τους και μέρα με τη μέρα έβλεπαν τα μαλλιά τους, να μακραίνουν και να μακραίνουν και να μακραίνουν.... Είναι λογικό λοιπόν, από ψυχολογική άποψη, πολλές γυναίκες να αναζήτησαν μία ριζική αλλαγή στα μαλλιά τους. Ένα look που δεν θα θύμιζε σε τίποτα τις quarantine days.

https://www.instagram.com/p/CC7Byw0hl5T/

Buzz Cut


Είναι, ίσως, η πιο τολμηρή τάση στο hairstyle για το 2020.

Για μία ακόμη φορά, ο COVID-19 είναι η αιτία που η τάση για ξυρισμένο κεφάλι είναι στην κορυφή. Μερικοί βρίσκουν στην τρέχουσα παγκόσμια κατάσταση την ευκαιρία να ξυρίσουν τα μαλλιά τους για διάφορους λόγους: είτε γιατί υπάρχει περιορισμένη πρόσβαση σε hair salons είτε γιατί απλά δεν θέλουν να ανησυχούν για το στιλ τους ή γιατί θέλουν το κάτι διαφορετικό.

https://www.instagram.com/p/CAQ-jKNJ25I/
SHARE