Φωτογραφία: Suki Waterhouse/instagram
Φωτογραφία: Suki Waterhouse/instagram
HAIR TREND

Τα «Shadow Bangs» θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας τον χειμώνα -Η τάση στα μαλλιά που φέρνει girly αέρα


Μία μικρή αλλαγή στο κούρεμα, όπως να κάνουμε αφέλειες, μπορεί πραγματικά να αλλάξει το hairstyle μας εντελώς.

Συνήθως τον Σεπτέμβριο έχουμε την τάση να ανανεώνουμε τα μαλλιά μας, επιλέγοντας ένα νέο κούρεμα, ένα νέο χρώμα ή δοκιμάζοντας hair looks που προτείνουν κορυφαίοι hair stylists.

Το νέο hair trend το οποίο θα υιοθετήσουν όλα τα it girls μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών ακούει στο όνομα «Shadow Bangs» και θα τα βλέπουμε παντού το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

Οπως διαβάζουμε σε άρθρο του Bustle τα «Shadow Bangs» έχουν ήδη γίνει hair trend στο Tik Tok με 36 εκατομμύρια views. Πρόκειται για τις αφέλειες που είναι πιο μακριές στο πλάι του προσώπου δίνοντας ένα girly αέρα στο hairlook.

Τα «Shadow Bangs» θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας τον χειμώνα -Η τάση στα μαλλιά που φέρνει girly αέρα

Τα «Shadow Bangs» είναι μία πινελιά στο hairstyle που αυξάνει τη θηλυκότητα και το sex appeal.

Κάνουμε χωρίστρα στη μέση και κόβουμε αφέλειες, το μήκος των οποίων είναι πιο κοντό στη μέση και αυξάνεται εκατέρωθεν. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι τα «shadow bangs» ξεκινούν από το ύψος των φρυδιών περίπου και αυξάνονται δεξιά και αριστερά.

Ταιριάζουν εξίσου σε ίσια αλλά και σπαστά μαλλιά, ενώ μπορούν να σταθούν υπέροχα με updos, κότσο ή αλογοουρά. Δίνουν κίνηση στα μαλλιά και ταιριάζουν σε κάθε πρόσωπο.

Οι πλαϊνές αφέλειες είναι ό,τι πιο must για φέτος τον χειμώνα!

@yourhairmom Show this to your hair stylist for the perfect long curtain bangs😍 #bomanesalon #bangstutorial #hairtok #bioprogramming #foryou #fyp #haircuttutorial #fypシ #haircut ♬ WASTING TIME (FEAT. DRAKE & THE NEPTUNES) - Brent Faiyaz
Φωτογραφία: bapgalriri/instagram
SHARE