γυναίκα με καρέ μαλλιά
Φωτογραφία: Sam Visions /@gauxmarmotte
HAIR COLOR

Tεχνικές βαψίματος που θα αναδείξουν το κοντό κούρεμα και όχι μόνο


Η αλλαγή του χρώματος των μαλλιών, είναι ένας εύκολος και εντυπωσιακός τρόπος να αλλάξετε ριζικά την εμφάνιση σας, ιδιαίτερα αν το μήκος των μαλλιών σας είναι κοντό.

Τα κοντά μαλλιά αποτελούν τον τέλειο καμβά για πειραματισμούς και δημιουργικότητα. Στα κοντά μαλλιά, οι τάσεις δείχνουν άψογα, ενώ οι βαφές αναδεικνύονται, ιδιαίτερα αν μιλάμε για συνδυασμούς χρωμάτων και ιδιαίτερες τεχνικές βαψίματος.

Από το απαλό ombre, μέχρι μία βαθιά, έντονη, μονόχρωμη απόχρωση, μία επίσκεψη στον hair colorist πραγματικά θα σας ανανεώσει.

Οι ιδέες είναι πολλές και τα trends αλλάζουν ραγδαία. Αυτός είναι και ένας λόγος που κάποιοι διστάζουν να κάνουν μεγάλες αλλαγές, στο χρώμα των μαλλιών τους. 

Παρακάτω ακολουθούν προτάσεις που θα σας εμπνεύσουν να βρείτε το χρώμα που ταιριάζει στα κοντά ή στα μακριά μαλλιά σας. Ζεστές αλλά και ψυχρές αποχρώσεις - βρείτε αυτή που σας ταιριάζει βάση τον τόνου της επιδερμίδας σας -, ιδιαίτερες τεχνικές με ανταύγειες αλλά και μονοχρωμία, περιηγηθείτε παρακάτω και όταν βρείτε κάτι που σας αρέσει, κρατήστε τη φωτογραφία και συζητήστε το με τον hair colorist σας, στο επόμενο ραντεβού.

Αν είστε σε mood ανανέωσης, εμπνευστείτε:

To χρυσαφένιο καστανό: Μη μείνετε απλά σε ένα ζεστό καστανό, ζητήστε gloss ή οποιαδήποτε άλλη θεραπεία που θα φωτίσει το χρώμα των μαλλιών σας.

Ξανθό με σκούρα βάση: Αν οι ψυχροί τόνοι σας ταιριάζουν, αυτό το χρώμα πρέπει να μπει στη λίστα σας.

Χρυσαφένιο ροζ: Οι pale αποχρώσεις έχουν μπει δυναμικά στις τάσεις των μαλλιών. Αν έχετε σταρένια επιδερμίδα, μία τόσο μοντέρνα πρόταση, πραγματικά θα σας ανανεώσει.

Chocolate Salted Caramel: Για κοντά έως μεσαίου μήκους, έχουμε περισσότερο χώρο για να παίξουμε με το balayage. Αυτή η μοναδική απόχρωση που μεταφράζεται ως "σοκολατένια αλατισμένη καραμέλα" είναι ο ιδανικός συνδυασμός χρωμάτων.

Ξανθό αλλά με φυσική βάση: Παίξτε με lowlights για να αποφύγετε τις συχνές επισκέψεις στον κομμωτή σας.

Butter blonde: Ένα χρώμα που έχει λανσάρει κια η Hailey Bieber είναι μία από τις πιο sexy αποχρώσεις της σεζόν. Οι ανοιχτές αποχρώσεις στις μπροστινές τούφες, είναι must.

SHARE