μανικιούρ street style νύχια
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
NAIL SLUGGING

Nail slugging: Το viral trend που υπόσχεται πιο δυνατά και υγιή νύχια


Πιθανότατα έχετε ακούσει για το «slugging» στην περιποίηση του δέρματός σας.

Ουσιαστικά, πρόκειται για την εφαρμογή ενός παχύρευστου προϊόντος που μοιάζει με βάλσαμο -όπως η βαζελίνη- πάνω από τα προϊόντα περιποίησης του δέρματος πριν πέσετε για ύπνο, για ένα επιπλέον στρώμα ενυδάτωσης.

Κάτι ανάλογο θέλουμε και για την περιποίηση των άκρων.

Είναι το τελευταίο trend που κατακλύζει τα social media και συγκεκριμένα το instagram και το TikTok.

Κορυφαίοι nail artists προτείνουν να γεμίζουμε τα νύχια μας με στρώσεις ελαίων και βάλσαμων πριν τον ύπνο, για επιπλέον ενυδάτωση.

Το slugging των νυχιών είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο TikTok, καθώς πολύ είναι οι χρήστες που αναζητούν τρόπου για να αποκτήσουν πιο δυνατά, πιο υγιή νύχια.

Στα βίντεο #nailslugging, οι χρήστες εφαρμόζουν ένα ενυδατικό λάδι νυχιών, όπως το δημοφιλές Solar Oil της CND, το οποίο τρίβουν πάνω σε κάθε νύχι και στη συνέχεια εφαρμόζουν μια πιο παχιά ενυδατική κρέμα πάνω από το λάδι -κάτι σαν βαζελίνη.

Στόχος του nail slugging είναι η ενυδάτωση των άκρων και αφορά τους πάντες αλλά κυρίως όσους αγαπούν τα βαμμένα νύχια.

Με το nail slugging μπορεί κανείς να αποφύγει και τις παρανυχίδες, ενώ τα άκρα δείχνουν πάντα περιποιημένα και λαμπερά. 

To nail slugging είναι μία έξτρα περιποίηση των άκρων, η οποία έρχεται να επιβεβαιώσει το απόλυτο trend ομορφιάς που θέλει την περιποίηση και τη φυσικότητα να υπερτερεί όλων.

Nail artists αναφέρουν ότι για να υιοθετήσουμε τις απόλυτα natural αποχρώσεις των νυχιών, είναι απαραίτητο να περιποιηθούμε τα άκρα μας και να τα ενυδατώσουμε σε βάθος. Οπότε τα nailcare προϊόντα δεν πρέπει να λείπουν από την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του δέρματος.

SHARE