φΌΡΕΜΑ
Φωτογραφία: aime_bakewell/instagram
STYLING TIPS

Τι χτένισμα να κάνεις ανάλογα με την μπλούζα που θα φορέσεις -Το βίντεο στο Tik Tok σου δείχνει τον τρόπο


Για ένα κομψό look το χτένισμα πρέπει να ταιριάζει με τα ρούχα που φοράμε.

Τα μαλλιά είναι ένα από τα πρώτα στοιχεία που προσέχουμε στην εμφάνισή μας, αλλά είναι ανέφικτο να δημιουργήσουμε μια κομψή εικόνα, όταν το χτένισμα και το ντύσιμο δεν ταιριάζουν οπτικά μεταξύ τους.

Σίγουρα θα σου έχει τύχει να έχεις φτιάξει τα μαλλιά σου στο κομμωτήριο κι όταν πας να ετοιμαστείς για την έξοδό σου, τελικά να μην ταιριάζει με τίποτα με το ρούχο σου. Γι αυτό και οι ειδικοί του haistyle τονίζουν ότι κάθε χτένισμα συνδυάζεται με το κατάλληλο ρούχο.

Τα μακριά μαλλιά είναι γεγονός πως προσφέρουν πολλές δυνατότητες για hair styling σε αντίθεση με τα κοντά μαλλιά. Ενας ακατάστατος κότσος, μια sleek ψηλή αλογοουρά, ένα κομψό banana bun, μια παιχνιδιάρικη πλεξούδα... οι επιλογές είναι πάρα πολλές αρκεί να ταιριάζουν με το outfit που έχεις επιλέξει.

Ενα βίντεο στο Tik Tok δείχνει τι χτένισμα να κάνεις ανάλογα με την μπλούζα που θα φορέσεις. Για παράδειγμα, αν φορέσεις ζιβάγκο θα πρέπει τα μαλλιά σου να τα πιάσεις μια ψηλή αλογοουρά και να μην τα αφήσεις ελεύθερα κάτω. Επίσης, αν θέλεις να φορέσεις ένα φούτερ το ιδανικό χτένισμα είναι ένας κότσος. Οσο για τις off shoulder μπλούζες, ο ιδανικός συνδυασμός είναι με τα μαλλιά κάτω. Τέλος οι μπλούζες που έχουν στρογγυλή λαιμόκοψη αναδεικνύονται καλύτερα όταν τα μαλλιά είναι πιασμένα τα μισά με ένα half up χτένισμα.

Τι χτένισμα να κάνεις ανάλογα με την μπλούζα που θα φορέσεις -Το βίντεο στο Tik Tok σου δείχνει τον τρόπο

Παρακάτω θα βρεις το βίντεο στο Tik Tok για να ξέρεις ακριβώς πώς να χτενίσεις τα μαλλιά σου κάθε μέρα, αλλά και σε πιο επίσημες, βραδινές περιστάσεις:

@thanyaw_

Hairstyle neckline guide (part 3) 🖤

♬ syrup by solomon - joe ♡
SHARE