μανικιούρ street style νύχια
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
FRENCH MANI

Το πιο εύκολο τρικ για τέλεια γραμμή στο γαλλικό μανικιούρ


Πολλές γυναίκες προτιμούν το γαλλικό μανικιούρ για την απλότητα και την κομψότητά του.

Το γαλλικό μανικιούρ είναι αναμφισβήτητα μία από τις old time classic προτάσεις που έχουμε στο μανικιούρ, αλλά και το πεντικιούρ. Πολλές γυναίκες παραμένουν για χρόνια πιστές σε αυτό το σχέδιο και σπάνια επιλέγουν κάποια άλλη απόχρωση για τα νύχια τους.

Σε αυτό το άρθρο δεν θα αναλύσουμε την διαχρονική κομψότητα του γαλλικού μανικιούρ, αλλά θα εστιάσουμε περισσότερο στη διαδικασία της δημιουργίας της (λευκής) γραμμής του french manicure.

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο Instagram παρουσιάζει το πιο απλό και γρήγορο τρικ για να κάνεις τέλεια γραμμή στο γαλλικό μανικιούρ σου. 

Το τρικ είναι το το εξής: Πάρε ένα σφουγγαράκι που χρησιμοποιείς για το μακιγιάζ σου, βάλε πάνω το βερνίκι που θέλεις να χρησιμοποιήσεις και πίεσε το νύχι σου εκεί. Να τη η τέλεια, φανταστική και ολόισια γραμμή του γαλλικού μανικιούρ σου.

Το πιο εύκολο τρικ για τέλεια γραμμή στο γαλλικό μανικιούρ

Δοκίμασε αυτό το hack για τέλεια γραμμή στο γαλλικό μανικιούρ και θα ενθουσιαστείς με το πόσο απλό είναι. Φυσικά, μην ξεχάσεις να περάσεις τα νύχια σου με top coat, ώστε να σταθεροποιηθεί το αποτέλεσμα.

Tip για την άνοιξη και το καλοκαίρι: Ξέχνα τη λευκή γραμμή και «παίξε» με μπλε, μοβ, κόκκινη, ροζ, πράσινη, κίτρινη και όποιο άλλο χρώμα εσύ θέλεις.

Δες το βίντεο:

SHARE