Η Τζένιφερ Λόπεζ
Φωτογραφία: Getty Image/Ideal Image
09|03|2021 09:00
SHARE
J. LO

Τέλος το μπαλαγιάζ: Η νέα τεχνική βαφής για φυσικά λαμπερά μαλλιά που λατρεύει η Τζένιφερ Λόπεζ


Η νέα τεχνική που υπόσχεται φυσικά λαμπερά μαλλιά είναι και η αγαπημένη της Τζένιφερ Λόπεζ, ενώ έρχεται να αντικαταστήσει το μπαλαγιάζ.

Η φυσική όψη, το ανεπαίσθητο μακιγιάζ και το μίνιμαλ styling κερδίζουν ολοένα και περισσότερους οπαδούς και η στροφή στο natural beauty αποτελεί την τάση που ήρθε (ευτυχώς) για να μείνει. Κάθε σεζόν τα trends της εποχής προσαρμόζονται στο παραπάνω δεδομένο, προτείνοντας τεχνικές και προϊόντα που δεν καμουφλάρουν, αλλά τονίζουν την ομορφιά κάθε προσώπου.

Έτσι και τα μαλλιά δε θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Μιλώντας πιο συγκεκριμένα για τις τεχνικές βαφής, μια νέα τάση έρχεται να εμπλουτίσει τις επιλογές σας. Εμπνευστής της είναι ο celebrity hairstylist Κρις Άπλτον, ο οποίος χτενίζει και φροντίζει τα μαλλιά διάσημων κυριών του παγκόσμιου στερεώματος, όπως Τζένιφερ Λόπεζ και Κιμ Καρντάσιαν.

Πριν από μερικές μέρες, λοιπόν, ο ίδιος δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram την καινούργια του τεχνική, την οποία ο ίδιος ονομάζει mousy hair. Το όνομά της στα αγγλικά σημαίνει «ντροπαλός» και παραπέμπει στο διακριτικό ξάνοιγμα που προσφέρει, το οποίο είναι απόλυτα soft και έρχεται να αντικαταστήσει το λατρεμένο για πολλούς μπαλεγιάζ.

Η μέθοδος είναι παρόμοια, αλλά η διαφορά είναι ότι στη νέα μέθοδο βαφής, το αποτέλεσμα είναι ανεπαίσθητο, σαν να έχει βάλει το χέρι του ο colorist.

Ο ειδικός προχωρώντας τούφα τούφα, ουσιαστικά «διορθώνει» το χρώμα από τη ρίζα ως τις άκρες (χρησιμοποιώντας διαφορετικές αποχρώσεις) και δημιουργεί ένα αποχρωματισμό, που αφήνει τους άλλους να μαντέψουν αν έχετε πάει κομμωτήριο ή για μπάνιο. Μια διαδικασία χρονοβόρα μεν, το αποτέλεσμα της οποίας ωστόσο θα σε ανταμείψει.

«Σαν να σας έχει αγγίξει ο ήλιος» περιγράφει ο ίδιος τη νέα τεχνική. Τα «mousy hair» είναι ιδανικά για καστανές και ξανθές και προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε τρίχας και το γούστο κάθε ενδιαφερόμενης.

SHARE