στιλάτη γυναίκα στην Εβδομάδα Μόδας
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
CROCHET BLONDE

Crochet Blonde: Το ξανθό που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα είναι το must hair trend της σεζόν


Με την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του «Blonde» στο Netflix, που αφορά στη ζωή της αιώνιας σταρ Μέριλιν Μονρόε, αυτό το ξανθό χρώμα μαλλιών έχει την τιμητική του.

Αυτή η ανοιχτή απόχρωση αντανακλά υπέροχα στο φως του φθινοπώρου, ενώ δίνει ένταση και λάμψη στο πρόσωπο -έρχεται σε υπέροχη αντίθεση με τις μουντές, σκοτεινές αποχρώσεις που προτιμάμε τις κρύες ημέρες της σεζόν.

Ενώ το ανοιχτό, πιο λευκό ξανθό είναι με διαφορά το πιο δημοφιλές χρώμα μαλλιών για το καλοκαίρι, δεν ισχύει το ίδιο για τις γκρίζες μέρες του φθινοπώρου και του χειμώνα.

Για τη σεζόν AW22 θέλουμε ζεστές αποχρώσεις του ξανθού.

Καθώς οι ντουλάπες μας αρχίζουν να γεμίζουν με βαριά, ζεστά υφάσματα, το χρώμα των μαλλιών μας πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτές τις αλλαγές.

Αυτήν τη μεταβατική περίοδο, μετά το καλοκαίρι, το μαλλί αποκτά μία πιο μπεζ, ζεστή απόχρωση, μπλέκεται με χρυσές αποχρώσεις -για όσες αγαπούν τις ανταύγειες-, ενώ δίνουμε σημασία και στην απαλή υφή, για να είναι πιο ελκυστικό το αποτέλεσμα οπτικά, αλλά και στην αφή.

Είναι μία απόχρωση μαλλιών που την είδαμε να πρωταγωνιστεί και σε διάσημα catwalks, όπως Chanel, Louis Vuitton και Yohji Yamamoto.

Το crochet blonde ξεφεύγει από τις παραδοσιακές τεχνικές του foiling και είναι πιο ελεύθερο. Υπάρχει απόλυτη αρμονία μεταξύ των τόνων και των υφών, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό.

Οι πιο ζεστές, σκούρες ανταύγειες είναι λεπτές τούφες που μπλέκονται με τους ελαφρώς πιο ψυχρούς τόνους. Κάτι που απαιτεί να περάσετε αρκετές ώρες στο κομμωτήριο, όμως το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Εάν είστε ήδη ξανθιά, ο hair colorist σας θα μπορεί εύκολα να φωτίσει τούφες και να προσθέσει ζεστασιά όπου χρειάζεται, ενώ όσοι έχετε σκούρα μαλλιά θα πρέπει να περιμένουν μια πιο χρονοβόρα διαδικασία και πολλαπλές συνεδρίες στην καρέκλα του hair colorist, έτσι ώστε να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το πιο σημαντικό είναι ότι το crochet blonde μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε τόνο δέρματος, καθώς παίζει με τους ζεστούς και ψυχρούς τόνους.

SHARE