γυναίκα με ξανθά μαλλιά
Φωτογραφία: Instagram/@saashaburns
VANILLA CHAI HAIR

Vanilla Chai Hair: Η ζεστή απόχρωση για το ξανθό του φθινοπώρου


Δεν θέλουν όλοι να απαλλαγούν από τις ηλιόλουστες ξανθές αποχρώσεις τους στο τέλος του καλοκαιριού.

Η τάση για ανανέωση που έχουμε αρχές Σεπτέμβρη, δε σημαίνει ότι θέλουμε να αλλάξουμε ριζικά το χρώμα των μαλλιών μας. 

Για να αποκτήσει κανείς την τέλεια απόχρωση χρειάζεται καλό κομμωτή και αρκετή δουλειά. Για το Φθινόπωρο του 2023, μία από τις πιο δυνατές τάσεις στο hairstyle είναι η απόχρωση chai βανίλιας.

Το chai βανίλιας είναι σα μία κούπα τσάι, γεμάτη με γάλα. Αυτή η ζεστή απόχρωση βανίλιας θέλουμε να είναι το χρώμα των μαλλιών μας. Για να επιτευχθεί μπορούν να γίνουν διάσπαρτες ανταύγειες, σε μία μελαχρινή, καστανή απόχρωση ή μπορεί ένας κομμωτής να βάζει τα μαλλιά σας από τις ρίζες μέχρι τις άκρες σε αυτό το ζεστό χρώμα.

Ζεστό, φθινοπωρινό, μοντέρνο αλλά και κλασικό, ταιριάζει σε κάθε ηλικία αλλά και προσωπικότητα. 

Τι είναι το χρώμα μαλλιών Vanilla Chai;

Το βανίλια chai είναι ένα σταχτή ξανθό αναμεμειγμένο με νότες μελαχρινής και σκούρας ρίζας.

Αυτό το sexy ξανθό χρώμα είναι τολμηρό και σαγηνευτικό, καθώς δημιουργεί αντιθέσεις μεταξύ πιο σκούρων ριζών και παγωμένων ανταύγειων σε τόνους της βανίλιας. 

Αυτή η απόχρωση εναρμονίζεται άψογα με κάθε τόνο δέρματος, δημιουργώντας μια ισορροπία που τονίζει τόσο την επιδερμίδα όσο και το χρώμα των ματιών σας.

Μπορείτε να επιλέξετε και τεχνική balayage, αφήνοντας τη βάση σας σκούρα. Μία πρόταση ιδανική για όσους δε θέλουν να ξεφύγουν από το φυσικό χρώμα των μαλλιών τους, όμως θέλουν την αλλαγή στο hairstyle τους.

SHARE