La Mer Blue Heart
La Mer Blue Heart
05|06|2020 09:37
SHARE
LA MER BLUE HEART

Γίνε κομμάτι της «αποστολής» του ιδρύματος La Mer Blue Heart -Ανακάλυψε τη συλλεκτική Blue Heart Crème de la Mer


Ένα μυστικό βασίλειο που ανήκει στις επόμενες γενιές, η θάλασσα που πάντοτε μας μαγεύει, μας εμπνέει και μας δίνει ελπίδα.

Δώσαμε μια υπόσχεση στον ωκεανό. Μια υπόσχεση που ξεκίνησε με ένα ταξίδι προς την προστασία και διατήρηση αυτού του μαγικού μέρους, όπου η ομορφιά ανθίζει και η ζωή αναγεννάται. Εκεί όπου επιστρέφουμε ξανά και ξανά στη διάρκεια της ατέρμονης αναζήτησής μας για νέες περιπέτειες.

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ “LA MER BLUE HEART” ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ
Είμαστε αφοσιωμένοι στην προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος παγκοσμίως, με την ελπίδα να διασφαλίσουμε πως οι θάλασσες θα μείνουν παρθένες για τις επόμενες γενιές. Φέτος, υποστηρίζουμε δράσεις που επικεντρώνονται στην εκπαίδευση και την ενθάρρυνση των νέων, ώστε να αποτελέσουν τους φορείς αλλαγής στις τοπικές τους κοινότητες — συμβάλλοντας παράλληλα στην προσπάθειά μας να διατηρήσουμε τις θάλασσες καθαρές για τις επόμενες γενιές.

GET INVOLVED
Γίνε κομμάτι της «αποστολής» του ιδρύματος La Mer Blue Heart, ώστε να δημιουργηθεί ένα κύμα προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Για κάθε δημοσίευση που γίνεται τον Ιούνιο με τα hashtags #LaMerBlueHeart #LaMerDonation θα δωρίζουμε $25 στο Ίδρυμα La Mer Blue Heart, μέχρι να φτάσουμε τα $550,000 και να υποστηρίξουμε έμπρακτα τα εκπαιδευτικά προγράμματα των νέων σχετικά με τους ωκεανούς το 2020. Το ίδρυμα La Mer Blue Heart είναι αφοσιωμένο στην υποστήριξη της προστασίας του οικολογικού συστήματος των θαλασσών για τις επόμενες γενιές.

La Mer Blue Heart
La Mer Blue Heart

Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΟΜΟΙΔΗ
Ο ιδρυτής της La Mer, Δρ. Max Huber, άντλησε έμπνευση από τις θρυλικές θεραπευτικές ιδιότητες του ωκεανού. Τιμώντας την κληρονομιά του, ο οίκος La Mer συνεχίζει να χρησιμοποιεί μόνο θαλάσσια άλγη συγκεντρωμένη με τα χέρια από παρθένα προστατευμένα ύδατα κατά μήκος της ακτής του νησιού Βανκούβερ, συνδυασμένα με το πλούσιο ελιξίριο Miracle Broth TM , το οποίο βρίσκεται στην καρδιά κάθε προϊόντος La Mer.

Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ
Κάθε χρόνο, παγκοσμίως, μέλη της ομάδας της La Mer μαζί με τις οικογένειές τους και τις τοπικές τους κοινότητες ηγούνται μιας προσπάθειας καθαρισμού και αποκατάστασης των τοπικών ακτών και παραλιών. Στην προσπάθεια να προστατεύσουμε τον ζωντανό δεσμό που έχουμε όλοι με τον ωκεανό, αναγνωρίζουμε ότι ακόμα και οι πιο μικρές προσπάθειες συμμετοχής μπορούν να έχουν μεγάλο αντίκτυπο.

ΚΥΜΑΤΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ
Συλλεκτική Blue Heart Crème de la Mer
Γιορτάζουμε και τιμούμε τη δέσμευσή μας για την προστασία των ωκεανών με το νέο, συλλεκτικό Blue Heart Crème de la Mer βάζο. Η φετινή συσκευασία φέρει ένα λαμπερό σχέδιο, ζωγραφισμένο στο χέρι με νερομπογιά, εμπνευσμένο από τα απαλά κύματα των ωκεανών μας. Ανακαλύψτε τη θεραπευτική ενυδάτωση, εμπνευσμένη από τη μυθική ικανότητα αυτό-ανανέωσης της θάλασσας.

ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΩΚΕΑΝΩΝ
Η Παγκόσμια Ημέρα των Ωκεανών δημιουργήθηκε το 1992 και στη συνέχεια έγινε επίσημη από τα Ηνωμένα Έθνη το 2009, καθιερώνοντας τον εορτασμό της στις 8 Ιουνίου. Είναι μία μέρα στην οποία δράττουμε την ευκαιρία να αναγνωρίσουμε τη θάλασσα σαν ένα οικοσύστημα ζωτικής σημασίας και να λάβουμε δράση για να διατηρήσουμε τους ευαίσθητους υδροβιότοπους και την άγρια φύση του. Στη La Mer, ο ωκεανός είναι ένα σύμβολο υπόσχεσης που διαγράφεται στον ορίζοντα. Αγωνιζόμαστε να τιμήσουμε αυτό το θαυματουργό δημιούργημα, όπου τα παραμύθια παίρνουν ζωή και η φαντασία πλανάται ελεύθερη στα κύματα.

SHARE