BLEU DE CHANEL
BLEU DE CHANEL
BLEU DE CHANEL

BLEU DE CHANEL: Ένα άρωμα που εκφράζει την απόλυτη ελευθερία


Δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Αποφασισμένο να γράψει τη ζωή του, κάνει την καρδιά της πόλης να χτυπά στο δικό του ρυθμό, έναν ρυθμό που ανεβαίνει σε κρεσέντο, γίνεται όλο και πιο ζωντανός και μαγευτικός, μια αντανάκλαση του εαυτού του: BLEU DE CHANEL.

ΕΝΑ ΑΡΩΜΑ AVANT-GARDE

Σπάζοντας την παράδοση, τολμά να βγει από την πεπατημένη, εξερευνώντας νέα μονοπάτια: αυτή είναι η ουσία ενός αρώματος CHANEL. Ενσαρκώνοντας αυτή την πρωτοποριακή φιλοσοφία, το BLEU DE CHANEL ανοίγει ένα νέο οσφρητικό μονοπάτι, κοιτάζοντας πέρα από το status quo για να δημιουργήσει το χρώμα ενός νέου, αστικού και μοντέρνου ορίζοντα που χαρακτηρίζεται από τη μοναδικότητα ενός ξυλώδους αρώματος. Από τότε που κυκλοφόρησε το 2010, το BLEU DE CHANEL Eau de Toilette έχει γίνει το έμβλημα μιας νέας μορφής αρρενωπότητας που αρνείται να συμβιβαστεί. Πρόκειται ουσιαστικά για το άρωμα ενός άντρα που αγνοεί την προσποίηση και δεν φοβάται να δείξει την ευαίσθητη πλευρά που κρύβεται κάτω από τον δυνατό χαρακτήρα του.

ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ

Με μια μουσικότητα που εκφράζει τη δύναμη των αποχρώσεων του, οι διάφορες πτυχές του BLEU DE CHANEL και το αρωματικό-ξυλώδες σώμα του εξερευνώνται μέσα από τρεις εκδοχές του. Περισσότερο από απλές παραλλαγές που εντείνουν τις νότες του πρωτοτύπου, η CHANEL έβαλε βαθιά σκέψη σε καθεμία από αυτές, ζωντανεύοντας ένα αισθησιακό Eau de Parfum το 2014 και ένα εκλεπτυσμένο άρωμα το 2018. Κάθε ένα αποκαλύπτει τη δική του κομψή, μαγνητική όψη ενώ όλα χαρακτηρίζονται από τη διακριτή υπογραφή του οίκου.

Στο βάθος, τα τύμπανα δίνουν τον ρυθμό. Τα κύμβαλα τρέμουν και χτυπούν τις συγχορδίες τους στον εκρηκτικό ρυθμό του BLEU DE CHANEL Eau de Toilette. Για αυτό το πρώτο έργο, ο Jacques Polge* επέλεξε να πειραματιστεί, δημιουργώντας ένα άρωμα που συνδυάζει τα εσπεριδοειδή με μια ισχυρή αρωματική συμφωνία. Η ηλεκτρισμένη ενέργεια αυτού του φρέσκου, φωτεινού μονοπατιού θερμαίνεται από ξηρές νότες κέδρου, σε συνδυασμό με σανταλόξυλο Νέας Καληδονίας.

Ο μετρονόμος σηκώνεται. Το τύμπανο της παγίδας εκπέμπει έναν ρυθμό που γίνεται όλο και πιο υπνωτικός. Το BLEU DE CHANEL Eau de Parfum εκπέμπει ελευθερία. Για τη δεύτερη σύνθεσή του, ο Jacques Polge ανέδειξε την πιο λεπτή πτυχή του βέτιβερ: τη φρεσκάδα του. Ο αρωματοποιός το τύλιξε με τις ολόσωμες, αισθησιακές νότες κέδρου και κεχριμπαριού.

Το μπάσο τύμπανο ήδη ανθεί. Σήμερα, στα χέρια του Olivier Polge** πλέον, μια πολύτιμη συμφωνία από κέδρο και σανταλόξυλο Νέας Καληδονίας παρατείνει την αρωματική φρεσκάδα του BLEU DE CHANEL Eau de Parfum. Πλούσιο, το βάθος του αποκαλύπτει μια πολυπλοκότητα που είναι απεριόριστη, δημιουργώντας μια μυστηριώδη, μοναδική αλχημεία ανάμεσα στο άρωμα και το δέρμα.

Jacques Polge* – Δημιουργός των αρωμάτων CHANEL από το 1978 έως το 2014
Olivier Polge** – CHANEL In-House Perfumer-Creator από τον Ιανουάριο του 2015

ΤΡΕΙΣ ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

Φαρδιοί ώμοι, μια κατασκευή που αποπνέει αυτοπεποίθηση: μονολιθικό, το μπουκάλι BLEU DE CHANEL είναι ριζοσπαστικό στην απλότητά του. Μινιμαλιστικό, είναι σχεδιασμένο για ανδρικό χέρι. Ανοίγοντας με ομαλή, καθαρή κίνηση, το μαγνητικό του καπάκι συνδυάζει την αισθητική με τη λειτουργικότητα, μια αρχή που είναι αγαπητή στη CHANEL.

Το σχήμα του είναι ακραία κομψό, βυθισμένο σε μια ειδικά σχεδιασμένη απόχρωση του μπλε. Ούτε πολύ μπλε για να είναι μαύρο, αλλά ούτε πολύ μαύρο για να είναι μπλε, αυτή η πολύπλοκη απόχρωση ξεδιπλώνεται σε ένα μυστηριώδες παιχνίδι σκιάς και φωτός. Η απόχρωση του είναι τόσο βαθιά που κυριολεκτικά φλερτάρει με το απόλυτο σκοτάδι, συγκεντρώνοντας την ένταση των χρωστικών του για να ενωθεί με εκείνες του Parfum. Μια απόχρωση του μπλε που είναι απροσδιόριστη από κάθε γωνία, άπιαστη στις αμφιταλαντευόμενες αντανακλάσεις της.

Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΕΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Αρνούμενος να εγκλωβιστεί σε ένα στερεότυπο, ξεκινά μια αναζήτηση για την ανακάλυψη του εαυτού του, ακολουθώντας μόνο το ένστικτό του σε μια πόλη που έχει ισχυριστεί ότι είναι δική του. Κάτω από τα πόδια του, η μεγαλόπολη φωτίζεται μπλε. Η μουσική φουσκώνει καθώς περνάει, ο σφυγμός του επιταχύνεται και ακολουθεί το μυστήριο της αισθησιακής σιλουέτας του, που δεν μπορεί να επιλέξει μεταξύ σκιάς και φωτός. Χαρισματικός και μαγνητικός, βλέπει πέρα ​​από ένα πεπρωμένο που φαινομενικά έχει χαρτογραφηθεί για εκείνον, προτιμώντας να βρει το δικό του μονοπάτι στον άπειρο ορίζοντα της δυνατότητας. Σε όλες τις παραλλαγές του, το BLEU DE CHANEL ενσαρκώνει κάθε ένα από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του, κάθε απόχρωση της γνήσιας αρρενωπότητάς του.

Απροσδόκητο και αντιθετικό, το BLEU DE CHANEL έχει αιχμαλωτίσει το πνεύμα της εποχής του και το έχει ξεπεράσει μέσα από τη διαχρονική, σύγχρονη ποιότητα των τριών ερμηνειών του. Ζωντανό από συναίσθημα σε όλη του την ποικιλία, έχει γίνει το άρωμα ενός σαγηνευτικού άνδρα και είναι μια αντανάκλαση της σίγουρης, αλλά και ευαίσθητης προσωπικότητάς του.

SHARE