fbpx Rouge Coco Bloom: Η πλούσια υφή ενός κραγιόν και η λάμψη ενός lip shine με μια μόνο κίνηση | BOVARY
31|03|2021 13:35
SHARE
ROUGE COCO BLOOM by CHANEL

Rouge Coco Bloom: Η πλούσια υφή ενός κραγιόν και η λάμψη ενός lip shine με μια μόνο κίνηση


Αν κοιτάξετε με προσοχή, το πρώτο πράγμα που παρατηρείτε στο Rouge Coco Bloom είναι το χρώμα και η λάμψη του.

Τολμηρό και ζωντανό, αποκαλύπτει μια έντονη λάμψη πίσω από το διαυγές καπάκι. Σύρετε το κραγιόν έξω από τη θήκη του. Θαυμάστε το κομψό ασημένιο δαχτυλίδι και ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε από το πόσο αργά περιστρέφεται το ραβδί. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Όπως πάντα με τον οίκο Chanel, τα πράγματα πρέπει να είναι τόσο καλά όσο φαίνονται: κομψά και μοναδικά. Εδώ, το σύστημα συστροφής έχει επιβραδυνθεί σκόπιμα, τόσο για άψογη εφαρμογή όσο και για την καθαρή ομορφιά μιας τέλειας κίνησης. Παρατηρήστε την υφή, τόσο απαλή και άνετη, χωρίς καμία υπερβολή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μόνο στρώμα για να καλύψετε τα χείλη με έντονο και φωτεινό χρώμα.

Αναρωτιέστε για το αποτέλεσμα; Το χαμόγελο ξεχωρίζει. Σε μία κίνηση ο πλούτος ενός κραγιόν και η λάμψη της στιλπνότητας ενώνονται. Η πλούσια υφή ενός κραγιόν και η λάμψη ενός lip shine με μια μόνο κίνηση.

Ένταση και μεγάλη διάρκεια συνδυάζονται σε μια αποκλειστική πατενταρισμένη φόρμουλα (International patent application) που αναπτύχθηκε από το CHANEL Research

Ένα απολαυστικό τεχνικό επίτευγμα. Η ιστορία του Rouge Coco Bloom ξεκίνησε το 2016, όταν το ερευνητικό εργαστήριο Chanel που εδρεύει στην Ιαπωνία ανέλαβε την πρόκληση να συνδυάσει το χρώμα, τη διάρκεια και τη λάμψη σε μία μόνο φόρμουλα. Αφού συνεργάστηκε για τρία χρόνια με το Εργαστήριο του Παρισιού και πάνω από 140 δοκιμές αργότερα, η ChanelResearch παρουσίασε μια αποκλειστική, διφασική τεχνολογία: η πρώτη φάση διασφαλίζει το χρώμα, η δεύτερη παράγει ένα εξαιρετικά λαμπερό ελαστικό αποτέλεσμα. Καθώς εξελίχθηκαν οι δοκιμές, η φόρμουλα τελειοποιήθηκε μέχρι να βρεθεί μια υφή που λιώνει στα χείλη διατηρώντας ταυτόχρονα τη λάμψη και τις ιδιότητες μεγάλης διάρκειας.

Παρατηρήστε πώς το χρώμα προσκολλάται στα χείλη. Χάρη στην υψηλή συγκέντρωση μικρονισμένων χρωστικών ουσιών και έναν παράγοντα σχηματισμού φιλμ φυσικής προέλευσης που περιλαμβάνεται στη χρωματιστή φάση, θα παραμείνει μαζί σας για οκτώ ώρες. Μικρο-σταγονίδια λαδιού υψηλού δείκτη διάθλασης σχηματίζονται στην επιφάνεια για να ενισχύσουν φυσικά το σχήμα των χειλιών σας. Η ένταση του χρώματος και της λάμψης δεν επιτυγχάνεται εις βάρος της φροντίδας. Τα πρόσθετα οφέλη αυτής της αποκλειστικής φόρμουλας Chanel, η άνεση και η ενυδάτωση, παραμένουν απαραίτητα.

Παιχνίδι με το χρώμα

Διαλέξτε από την παλέτα των είκοσι ζωντανών αποχρώσεων που αναπτύχθηκε από το Chanel Makeup Creation Studio. Μοναδικά και ξεχωριστά, αντικατοπτρίζουν την εξουσία της Chanel όσον αφορά το χρώμα.

Παίξτε με το χρώμα. Μην συμβιβάζετε τα αποτελέσματα. Δόνηση με το Alive, ένα κλασικό αλλά εκπληκτικό κόκκινο, με μια διακριτική απόχρωση της σκουριάς, που του δίνει ζεστασιά και χαρακτήρα. Εκφραστείτε με το Radiant, μια ρομαντική, μωβ απόχρωση επανερμηνείας του καθολικού rosewood. Γοητεία με Merveille, μια απαλή, φυσική, λεπτή απόχρωση σκούρου τριαντάφυλλου. Γοητεύστε με τη Season, μια φωτεινή, ζεστή φούξια που προκαλεί καλοκαιρινή ευφορία. Λάμψτε με το Sunlight, ένα πορτοκαλί με αποχρώσεις τερακότας, ιδανικό για να έχετε μια καλή διάθεση και να ενισχύσετε την επιδερμίδα ενώ παραμένετε φυσικοί. Λάμψτε με Vitality, ένα κομψό, ισχυρό κόκκινο για να επιβεβαιώσετε την προσωπικότητά σας. Κάνετε την έκπληξη με Unexpected, ένα βαθύ καστανό κόκκινο γεμάτο βάθος και χαρακτήρα, πιο ζεστό από ένα κλασικό μπορντό. Ή τέλος γοητεύστε με το Surprise, ένα ζωντανό δαμασκηνί με κόκκινες αποχρώσεις.

Γίνετε ένα με την Lily-Rose Depp και της ομάδας πρεσβευτών της, που ενσωματώνουν αυτήν την ωδή στο χρώμα, το οποίο φωτίζει κάθε χαμόγελο.

Οχτώ κορίτσια συμμετείχαν στην καμπάνια που πραγματοποιήθηκε από τον Patrick Daughters, τα οποία φορούσαν τις οκτώ εμβληματικές αποχρώσεις της παλέτας Red Coco Bloom. Στα πρόσωπα των κοριτσιών, τα χείλη είναι αυτά που πρωταγωνιστούν, γοητεύοντας και ενισχύοντας την εμφάνισή τους. Κάθε κορίτσι έχει το δικό του χρώμα. Και όπως το χρωματικό εύρος, έτσι και εκείνα είναι μοναδικά και συμπληρώνουν η μία την άλλη. Όλοι για έναν και ένας για όλους!

Ακολουθήστε το προβάδισμά τους. Αφήστε τον εαυτό σας να τραβηχτεί στην παιχνιδιάρικη χορογραφία του κάτω από τον ήλιο της Καλιφόρνιας. Από την αρχή έως το τέλος, η ευτυχία τους είναι αυτό που ξεχωρίζει. Απολαύστε την άνεση, την αυτοπεποίθηση των κοριτσιών που ξέρουν τι θέλουν. Σε άμεση συμφωνία με το διαχρονικό αξίωμα της Mademoiselle Chanel:«αν είστε λυπημένοι, προσθέστε περισσότερο κραγιόν και επιτεθείτε», θυμούνται ότι το χαμόγελο είναι ζωή. Όπως εκείνες, φορέστε κραγιόν και λάμψτε.

SHARE