Skin Caviar
La Prairie
LA PRAIRIE

H La Prairie ενώνει τα δύο πιο ισχυρά συστατικά της και δημιουργεί το ανανεωμένο Skin Caviar Liquid Lift


Δύο από τα πιο ισχυρά συστατικά χαβιαριού, του οίκου La Prairie, το Caviar Premier για μια απαράμιλλη εμφάνιση ανόρθωσης και το Caviar Absolute για μια εμφανή ανάκτηση της χαμένης πυκνότητας, ενώνονται δημιουργώντας έναν ορό που αψηφά τη βαρύτητα και εμπλουτίζει με ζωή την επιδερμίδα.

Καθώς τα χρόνια περνούν, οι ανάγκες της επιδερμίδας αυξάνονται. Η πυκνότητα χάνεται από το πρόσωπο και η ανάγκη για ανόρθωση της επιδερμίδας γίνεται πιο έντονη.

Το ανανεωμένο Skin Caviar Liquid Lift έρχεται για να αναπληρώσει όλα όσα χρειάζεται η επιδερμίδα της σύγχρονης γυναίκας. Ανορθώνει ορατά, επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα και ανακτά την αρμονία της επιδερμίδας.

Εκτός από τα δύο πολύτιμα συστατικά χαβιαριού, η σύνθεση του Skin Caviar Liquid Lift είναι ενισχυμένη με το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie.

Εμπνευσμένο από το πρωτοποριακό έργο του Dr. Paul Niehans στον τομέα της αναζωογόνησης που διεξήχθη στην ιστορική Clinique La Prairie, το Αποκλειστικό Κυταρικό Σύμπλεγμα δίνει νέα ζωή και ενέργεια στην επιδερμίδα. Με στόχο τα βασικά κύτταρα και συστατικά της εξωκυτταρικής μήτρας, χαρίζει μία νέα αναζωογονημένη εμφάνιση.

Ο ρόλος των δύο ισχυρών συστατικών χαβαριού, του οίκου La Prairie.

Caviar Premier: Πρόκειται για ένα ορόσημο στην έρευνα χαβιαριού.
Για να δημιουργήσει το Caviar Premier, η επιστημονική ομάδα της La Prairie χρησιμοποιεί ένα μείγμα βιομορίων, συμπεριλαμβανομένων λιπιδίων, πρωτεϊνών, πεπτιδίων, DNA, υδατανθράκων και των δομικών στοιχείων τους, όπως αμινοξέα, νουκλεοτίδια και σάκχαρα. Αυτά αναμιγνύονται με το βιομιμητικό πεπτίδιο χαβιαριού La Prairie που έχει σχεδιαστεί με βάση την αλληλουχία αμινοξέων μιας συγκεκριμένης πρωτεΐνης χαβιαριού.

Caviar Absolute: Πρόκειται για μια υψηλής συγκέντρωσης μορφή χαβιαριού που αποκτάται χρησιμοποιώντας μια προηγμένη διαδικασία διύλισης για την απομόνωση των δύο πιο ισχυρών συστατικών που βρίσκονται στο χαβιάρι –το έλαιο χαβιαριού και τις πρωτεΐνες χαβιαριού. Τα λιπίδια και οι πρωτεΐνες του χαβιαριού απομονώνονται μέσω πίεσης και φυγοκέντρησης σε θερμοκρασία δωματίου για να διασφαλιστεί η ακεραιότητα των εύθραυστων μορίων.

Με αναθεωρημένο σχεδιασμό που περιλαμβάνει η χαρακτηριστική συσκευασία σε χρώμα μπλε κοβαλτίου, το οποίο παρεμβάλλεται από ένα κομψό ασημί περίγραμμα, για να δείξει τη ζωή που κρύβει μέσα του, το Skin Caviar Liquid Lift, η La Prairie για μία ακόμη φορά έρχεται να κυριαρχήσει στον τομέα της περιποίησης της επιδερμίδας.

Με την πάροδο του χρόνου και τη σωστή και τακτική εφαρμογή του προϊόντος, το δέρμα θα δείξει ανορθωμένο, σφριγηλό, με ενισχυμένη ελαστικότητα. Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες θα μειωθούν, θα εξομαλυνθούν και ο όγκος θα αποκατασταθεί, χαρίζοντας έτσι μία αρμονική όψη.

Για το μέγιστο αποτέλεσμα στην περιποίηση της επιδερμίδας, ακολουθήστε πιστά την τελετουργία Skin Caviar που προτείνει ο Ελβετικός οίκος, La Prairie:

Το πρώτο και πιο βασικό βήμα στην περιποίηση της επιδερμίδας είναι ο καθαρισμός του προσώπου. Στη συνέχεια, μερικές σταγόνες Skin Caviar Essence-in-Lotion βοηθούν να καταπραΰνουν και να προετοιμάσουν το δέρμα για τις θεραπείες που θα ακολουθήσουν. Πιέζοντας απαλά την αντλία ενεργοποίησης του Skin Caviar Liquid Lift ενεργοποιείται ο μοναδικός μηχανισμός που συνδυάζει τα σφαιρίδια του χαβιαριού και το γαλάκτωμα σε έναν μεταξένιο ορό. Αφού ανακινήσετε έντονα, πιέστε την αντλία παίρνοντας μια με δύο σταγόνες στην παλάμη του χεριού σας. Χρησιμοποιώντας τις άκρες των δακτύλων σας, εφαρμόστε σε πρόσωπο και λαιμό αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

Ολοκληρώστε με μια από τις τρεις απολαυστικές υφές– για την πολυτέλεια της επιλογής. Τόσο η Skin Caviar Luxe Cream όσο και η Skin Caviar Luxe Cream Sheer έχουν εμπλουτιστεί με το Caviar Premier, ενώ το Skin Caviar Absolute Filler είναι εμπλουτισμένο με το Caviar Absolute.

Και αν αναζητάτε το ιδανικό, πρωινό look, αναζητήστε την makeup σειρά Skin Caviar, με εφαρμογή του Skin Caviar Concealer, σε μαύρους κύκλους και τυχόν σημάδια στο πρόσωπο, το Skin Caviar Powder Foundation με SPF για πιο ματ αποτέλεσμα στο πρόσωπό σας.

Για τη βραδινή σας περιποίηση, αν νιώθετε την ανάγκη για λίγη επιπλέον απόλαυση και ενίσχυση της περιποίησης, χρησιμοποιήστε τη Skin Caviar Luxe Sleep Mask εμπλουτισμένη με Caviar Premier αντί για την καθημερινή σας ενυδατική κρέμα. Ωστόσο, το συγκεκριμένο προϊόν, ενδείκνυται να χρησιμοποιείται δύο με τρεις φορές την εβδομάδα και όχι περισσότερο.

SHARE