Η μεγαλύτερη σε διάρκεια έκλειψη Σελήνης του αιώνα
Η μεγαλύτερη σε διάρκεια έκλειψη Σελήνης του αιώνα/Φωτογραφία: Lucas Allmann/Pexels
20|05|2022 11:08
SHARE
Botanica by Air Wick

Τα αρωματικά χώρου Botanica by Air Wick φέρνουν τη φύση στο σπίτι μας


Έρευνες αποδεικνύουν αυτό που πάντα ξέραμε, αλλά μετά την πανδημία εντάθηκε…

Θέλουμε οι στιγμές που περνάμε στο σπίτι να είναι ακόμα πιο απολαυστικές. Όλες μας οι αισθήσεις απαιτούν περισσότερα, αλλά και η συνείδησή μας, παράλληλα, αναζητά λύσεις που μας φέρνουν πιο κοντά στη φύση, αφήνοντας – ωστόσο – το μικρότερο αποτύπωμα.

Η όσφρηση ήταν πάντα μια δυνατή αίσθηση που δημιουργεί συναισθήματα, εμπνέει και ενισχύει τόσο τη δική μας ευεξία, όσο και την καθημερινότητα όλων όσων ζουν μαζί μας. Και όλα αυτά, τα επιθυμούμε με έναν τρόπο που έχει άψογη αισθητική και βιώσιμη απόδοση.

Η σειρά αρωματικών χώρου Botanica by Air Wick, διαθέτει υψηλής ποιότητας αρώματα, που φέρνουν την φύση στο σπίτι μας, με φυσικά συστατικά που συλλέγονται από επιλεγμένες παραγωγικές μονάδες χωρίς χρωστικές ουσίες .

Διατίθεται σε Αρωματικά Στικ, Κεριά, Σπρέι και Ηλεκτρικές Συσκευές.

Έμπνευση
Η φύση αποτελεί πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία των προϊόντων Botanica by Airwick, ενώ για τη σύνθεσή τους χρησιμοποιούνται εξωτικοί συνδυασμοί αρωμάτων από όλο τον κόσμο. Με στόχο να φέρει σε κάθε εσωτερικό χώρο αρωματικές εμπειρίες που μπορεί κάποιος να ζήσει μόνο στη φύση και χάρη στην καινοτομία που τη διακρίνει στη διαδικασία της παραγωγής των προϊόντων της, η σειρά Botanica by Air Wick, ήρθε για να ταξιδέψει τις αισθήσεις και να ανανεώσει το χώρο μας στο λεπτό.

Αρωματικοί συνδυασμοί:
o Βανίλια & Μανόλια Ιμαλαΐων
o Ανανάς & Τυνησιακό Δενδρολίβανο
o Ρόδι & Ιταλικό Περγαμόντο
o Τριαντάφυλλο & Αφρικανικό Γεράνι
o Βετιβέρ Καραϊβικής & Σανδαλόξυλο

ΣΠΡΕΙ: Ανανεώνουν το χώρο, προσδίδοντας διακριτικό άρωμα και φρεσκάδα. Όταν οι στιγμές ζητάνε άμεση ανάδειξη, τα σπρέι φαντάζουν σαν ιδανική λύση.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΤΙΚ: Χωρίς να απαιτείται φλόγα και αποτελώντας παράλληλα ένα όμορφο διακοσμητικό αντικείμενο, δίνουν στο χώρο τη δική τους αρωματική ζεν αίσθηση.

ΚΕΡΙΑ: Για τους λάτρεις των κεριών και της αργής καύσης, τα κεριά αποτελούν τον πρεσβευτή της ατμόσφαιρας και διαχέουν το άρωμά τους για μέχρι και 40 ώρες. Μείγμα φυσικού, φυσικά προερχόμενου κεριού και κεριού παραφίνης και φυτίλι χωρίς μέταλλο.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ: Για μακράς διάρκειας χρήση, μέχρι 120 μέρες, δημιουργούν μια «μόνιμη» ατμόσφαιρα φύσης στο χώρο μας

SHARE