Chanel Sublimage
Chanel Sublimage
13|05|2022 11:13
SHARE
CHANEL: SUBLIMAGE

Sublimage: Η ολοκληρωμένη θεραπεία περιποίησης ματιών του οίκου Chanel


Τα μάτια μας λένε χίλιες λέξεις. Μπορούν να επικοινωνήσουν τα συναισθήματά μας σε μια στιγμή. Χαρά, αγάπη, λύπη, συμπόνια, έκπληξη...

Λέγεται συχνά ότι τα μάτια είναι τα παράθυρα της ψυχής. Αλλά η μοναδικότητα των ματιών κάθε ατόμου είναι επίσης προϊόν μιας λεπτής, αρμονικής εξίσωσης μεταξύ των φρυδιών, των βλεφάρων και των βλεφαρίδων, που όλα αυτά συμβάλλουν στην μοναδικότητα τους.

Για να διατηρηθούν τα μάτια αστραφτερά και να διατηρούν την έκφρασή τους, η περιοχή γύρω τους απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα, καθώς είναι το πιο ευαίσθητο σημείο του προσώπου και το δέρμα είναι πολύ λεπτό. Επίσης τα μάτια μας είναι σε συνεχή κίνηση και συνεχώς υπό πίεση από το φως που εκπέμπεται από τις οθόνες καθώς και από την κούραση και τη ρύπανση. Για την προστασία αυτής της ευαίσθητης περιοχής από έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό εξωτερικών στρεσογόνων παραγόντων, η CHANEL έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη θεραπεία περιποίησης δέρματος για το 2022: SUBLIMAGE L’ESSENCE FONDAMENTALE YEUX. Ένας ορός που αναδομεί την περιοχή των ματιών.

Η L’ESSENCE FONDAMENTALE YEUX εντάσσεται στην πιο πολύτιμη σειρά περιποίησης δέρματος της CHANEL: SUBLIMAGE. Είναι προσαρμοσμένη για άτομα όλων των ηλικιών, σε κάθε βήμα της τελετουργίας περιποίησης της επιδερμίδας. Η επιτομή της πολυτέλειας, συνδυάζει την ευχαρίστηση με την αποτελεσματικότητα, ενισχύοντας την ομορφιά και συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος. 

Το SUBLIMAGE L’ESSENCE FONDAMENTALE YEUX γεννήθηκε κάτω από αυτή την ολιστική προσέγγιση, η οποία παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για την περιοχή των ματιών. Αποκαθιστά την περιοχή κάτω από τα μάτια με τρεις βασικούς τρόπους. Η SUBLIMAGE L’ESSENCE FONDAMENTALE YEUX βοηθά το δέρμα να αναζωογονηθεί, φωτίζει τα μάτια μειώνοντας την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και αφήνει τις βλεφαρίδες και τα φρύδια ορατά πιο πυκνά.

ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΤΙΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ
ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝΟΣ ΟΡΟΥ

Το L’ESSENCE FONDAMENTALE YEUX έχει μια λεπτή, ελαφριά υφή που το κάνει ξεχωριστό: αυτό το εξαιρετικό γαλάκτωμα gel διαθέτει μια αισθησιακή απόλαυση κατά τη χρήση. Η φόρμουλα του χωρίς άρωμα απορροφάται από το δέρμα αμέσως χωρίς να αφήνει πίσω του λιπαρό φιλμ, για λεία, γενναιόδωρη εφαρμογή. Προσφέρει μια έντονη αίσθηση φρεσκάδας.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΦΡΥΔΙΩΝ

Τα φρύδια και οι βλεφαρίδες παίζουν αναπόσπαστο ρόλο στο πλαίσιο των ματιών. Όσο πιο πυκνά είναι, τόσο καλύτερα αναδεικνύουν τις αντιθέσεις του προσώπου. Το L'ESSENCE FONDAMENTALE YEUX είναι διαμορφωμένο με ένα ενεργό συστατικό για την περιποίηση κάτω από τα μάτια που βοηθά επίσης στη βελτίωση της πυκνότητας των βλεφαρίδων και των φρυδιών. Η ένταση του βλέμματος αποκαθίσταται.

ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΛΕΜΜΑ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ
ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΤΙΩΝ

Το SUBLIMAGE L’ESSENCE FONDAMENTALE YEUX περιλαμβάνει όλη την αντιγηραντική τεχνογνωσία του SUBLIMAGE. Αξιοποιεί τη δύναμη δύο βοτανικών κοσμημάτων που προέρχονται από τα εργαστήρια του Οίκου. 

Το L'ESSENCE FONDAMENTALE YEUX είναι εμπλουτισμένο με Polyfractioned Vanilla Planifolia, μια μοναδική ποικιλία βανίλιας που καλλιεργείται στη Μαδαγασκάρη που έχει γίνει το βασικό συστατικό της σειράς SUBLIMAGE λόγω του απαράμιλλου πλούτου των ενεργών συστατικών της. Η φόρμουλα βοηθά στην εξομάλυνση της περιοχής των ματιών (+15%)*. Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές είναι λιγότερο ορατές (-20%)*. Τα βλέφαρα και η περιοχή κάτω από τα μάτια έχουν πιο σφριγηλή όψη. Το SUBLIMAGE L’ESSENCE FONDAMENTALE YEUX βοηθά στην αναζωογόνηση του δέρματος.

Η φόρμουλα περιέχει επίσης solidago, ένα δραστικό συστατικό γνωστό για τις εξαιρετικές επαναπυκνωτικές του ιδιότητες. Η περιοχή των ματιών φαίνεται πιο σφριγηλή.

ΦΩΤΙΣΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ

Το SUBLIMAGE L’ESSENCE FONDAMENTALE YEUX βοηθά στη μείωση των μαύρων κύκλων για μια φωτεινή περιοχή των ματιών και μια ξεκούραστη εμφάνιση. Μετά από ένα μήνα χρήσης, η περιοχή των ματιών φαίνεται πιο φωτεινή** και πιο λεία*** χάρη στο σύμπλεγμα υπογραφής της CHANEL. Οι σακούλες κάτω από τα μάτια εμφανίζονται μειωμένες. Το δέρμα παραμένει ενυδατωμένο για έως και 8 ώρες.****

*Κλινική αξιολόγηση 41 έως 44 γυναικών μετά από ένα μήνα χρήσης.
**Κλινική αξιολόγηση 20 έως 22 γυναικών μετά από ένα μήνα χρήσης.
***Κλινική αξιολόγηση 41 έως 44 γυναικών μετά από ένα μήνα χρήσης.
****Instrumental αξιολόγηση 20 γυναικών, 8 ώρες μετά την εφαρμογή.

Η SKINCARE ΕΜΠΕΙΡΙΑ SUBLIMAGE 

Η τεχνική μασάζ που χρησιμοποιείται για την εφαρμογή αυτής της θεραπείας ματιών είναι ιδιαίτερα σημαντική. Για μέγιστη αποτελεσματικότητα, εφαρμόστε το SUBLIMAGE L’ESSENCE FONDAMENTALE YEUX στο περίγραμμα των ματιών, στις βλεφαρίδες και στα φρύδια κάθε πρωί και βράδυ. Χρησιμοποιώντας το δάχτυλό σας, απλώστε τρεις σταγόνες κάτω από το μάτι και τρεις σταγόνες στο πάνω βλέφαρο, καθώς και μία σταγόνα στην εξωτερική γωνία του ματιού. Ξεκινήστε λειάνοντας την περιοχή κάτω από τα μάτια προς τα έξω με κινήσεις ολίσθησης και μετά κάντε την ίδια κίνηση στο άνω βλέφαρο. Στη συνέχεια, χτυπήστε ελαφρά τα πάνω ζυγωματικά για να ενισχύσετε τη μικροκυκλοφορία στον ιστό του δέρματος. Στη συνέχεια, κάνετε μασάζ στα φρύδια με φορά προς τα έξω. Τέλος, πιέστε απαλά τις βλεφαρίδες με δύο δάχτυλα και κάντε μασάζ από τη ρίζες μέχρι την άκρη.

Η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Το SUBLIMAGE L’ESSENCE FONDAMENTALE YEUX είναι το πρώτο βήμα της τελετουργίας περιποίησης της επιδερμίδας SUBLIMAGE, που βοηθά στην αποκατάσταση της έντασης του βλέμματος. Το SUBLIMAGE L’ESSENCE FONDAMENTALE, το δεύτερο βήμα στη ρουτίνα, λειτουργεί σαν ορός για να βοηθήσει στη σύσφιξη και την ενδυνάμωση του δέρματος. Επιπλέον, το SUBLIMAGE LA CRÈME YEUX προσφέρει τις αναζωογονητικές του ιδιότητες και τονώνει τα κουρασμένα μάτια. Το SUBLIMAGE LE BAUME, το τέταρτο και τελευταίο βήμα, συγκεντρώνει τη δύναμη του SUBLIMAGE σε μια καταπραϋντική φόρμουλα. Το δέρμα παραμένει πιο λείο, πιο απαλό. Με τη ρουτίνα περιποίησης SUBLIMAGE, η λάμψη της επιδερμίδας αποκαθίσταται. Λάμπει από υγεία.

SHARE